Hirdetés

Rudi idén is megmenti a karácsonyt

Földvári Gabriella
2019.12.02. 16:38

Negyedik éve már, hogy a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola Szakgimnázium és Kollégium színpadra viszi a Rudi megmenti a karácsonyt című mesebalettet. A darab évről-évre újabb helyszínekkel, meglátogatott népekkel, új koreográfiákkal bővül.

Hirdetés

Az előadáson az intézmény közel 200 táncos diákja lép fel, a hétévestől a végzős, már csaknem profi növendékekig. A nagy sikerű darab koreográfusa Sebestyén Bálint, a Győri Balett Harangozó-díjas táncosa, a növendékek betanítói pedig az intézmény balettmesterei.

A díszletek az iskola képzőművészeinek képzelőerejét és ügyességét dicsérik. A jelenetek látványosak, a jelmezek is igényesek, a zene szórakoztató, a táncok magukkal ragadók, az előadás cselekményének követését meseszerű narráció kíséri.

Hirdetés

„A korábbi évek zajos sikerei arra inspiráltak bennünket, hogy az adventi időszakban idén is segítsünk ünnepi hangulatot varázsolni az apróbb és idősebb győriek életébe. Több óvoda, illetve iskola is jelezte már számunkra, hogy 2019-ben is feltétlenül részesei kívánnak lenni a karácsonyi csodának!” – tájékoztatott Derczó Tibor igazgató.

Az előadások december 16-án 16 órakor, december 17-én és 18-án 16 és 18 órakor kezdődnek a Vaskakas Művészeti Központban (Győr, Czuczor G. u. 17.).

Jegyek az iskola gazdasági irodájában és közvetlenül az előadások előtt, a helyszínen kaphatók.

Fotó: Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola

Kapcsolódó témák: #Győri Balett |
likeold
a fb oldalunkat