Hirdetés
Repülj velünk a fellegekbe

Romantikázz a levegőben, a Győr+ Rádió segít benne

Fotó:MolnAIR Ballooning
Győr+
2021.02.09. 14:19

A Győr+ Rádió Valentin napi hetet hirdetett, amely során nem csak szerelmi vallomásokat közvetítünk az éter segítségével, hanem még egy romantikus hőlégballonos repülést is lehetővé teszünk egy szerelmespár részére. Ebben segítséget a MolnAIR Ballooning nyújt, akik igazi nagyágyúk a repülésben.

Hirdetés

Ami pedig a mi mázlink, hogy Bajzát Zsuzsi, Orosz Sanyi és Nagy Roland pedig abban is profi, hogy Ámor földi helytartói legyenek, s közvetítsék azokat kis szívecskés végű nyilakat, amelyek bizony ha betalálnak, akkor nincs menekvés. Ha a szív szívre talál, beüt a szerelem!

S hogy miért is vagyunk ennyire rózsaszín köddel ellepettek mostanság? Mert jön a Valentin Nap, amikor még az is szerelmes, aki egyébként egész évben dúdolgatja Kovács Kati „Nem kell már többé szerelem” című dalát.

Hirdetés

A Győr+ Rádió pedig abban szeretne segíteni, hogy el tudd mondani azt, amit már lehet ezerszer elmondtál, de most jó lenne, ha egész Győr hallaná. Vagy éppen úgy vagy a vallomással, hogy pont nem mered a szemébe mondani, s támogatást vársz a három szerelmes lelkületű műsorvezetőnktől.

Tehát mindképp keress minket, hiszen amellett hogy velünk üzenhetsz annak akit a legjobban szeretsz, egy nagyszerű ajándékkal is gazdagabbak lehettek.

A MolnAIR Ballooning ugyanis nem csak a repülés, hanem a szerelem mellett is elkötelezett, így a legromantikusabb hallgatónak felajánlottak egy két fős repülést a fellegek felett, de erről már beszéljen Molnár Péter, a csapat szíve és lelke, kétszeres nemzeti bajnok pilóta.

„A ballonozás is szerelem, amelyet kisfiú korom óta szívok magamba, hiszen édesapám Európa bajnoka és nemzeti bajnoka is volt a sportágnak. Repülni április és október között a legszebb, így a Győr+ Rádió nyertes párját is ilyenkor várjuk majd sok szeretettel egy Győr és környéki ballonozásra. Igazi romantikus program ez, főként párok jelentkeznek. Felejthetetlen élmény minden pár számára. Eleve a repülés, a látvány onnan fentről, na meg az együtt töltött idő is levegőben. Egyébként én is éppen két napja nősültem, úgyhogy ezért is hajrá minden üzenetet küldőnek és telefonálónak!” – mesélte Peti, aki abba is beavatott minket, hogy bár ő nem a levegőben kérte meg kedvese kezét, de egyre gyakoribb a lánykérés ezen formája is.

Félnie tehát senkinek nem kell, a MolnAIR Ballooning igazi profi csapat, akik országszerte repülnek 8 fős kosarukkal. „A kosarunkon belül elválasztott részek vannak, így mindenki kettesben lehet a szerelmével, s másoktól nem zavartatva élvezhetik a repülést. Azt tapasztaljuk, hogy sikerül megfelelően ellazulni, kikapcsolódni a vendégeinknek, s teljesen át tudják adni magukat a repülés és a szerelem varázslatának. S bár még nem tudjuk, kik nyernek, de már most üzenjük nekik: sok szeretettel várja őket a MolnAIR Ballooning csapata!”

Üzenj a szerelmednek, vagy mond el, mit szeretsz benne, s a szívén kívül megnyerheted a fantasztikus hőlégballonos utazást is!

Hívd a műsorvezetőket a 96/777-777-es telefonszámon, vagy küldj SMS/Viber üzenetet a 20/411-7171-es számra s legyetek ti a 2021-es Valentin nap legboldogabb párja!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #zene |
likeold
a fb oldalunkat