Hirdetés
Jótékonyság

Rászorulókon segít az Arrabona Eagles Motoros Club

Fotó: Széles Zoltán
Pécskai István
2021.12.11. 13:07

Példaértékűen igyekszik segíteni a rászoruló családokon a győri Arrabona Eagles Motoros Club, amely szombat délelőtt adott át ajándékokat a győri buszpályaudvaron. A közhasznú egyesület az ünnepi időszak során még inkább igyekszik támogatni azokat, akiknek sajnos nélkülözniük kell a hétköznapokban.

Hirdetés

A klub egyik kedves barátja, Varga Szabina koordinálásával szervezett adománygyűjtést, amely során a győri, illetve a pápai Interspar hipermarketben rengeteg tartós élelmiszer, ruha és egyéb adomány érkezett a felajánlóktól.

Az ajándékokat egy cipősdobozba is elhelyezhetik. Az akció három-négy hete tart, de az illetékesek a továbbiakban is várják az adományokat. Aki segíteni szeretne, célszerű, ha felveszi a kapcsolatot az Arrabona Eagles Motoros Clubbal a Facebook-oldalán.

Hirdetés

,,A jótékony cél érdekében alakultunk meg, a segítő szándék vezérel bennünket. Igyekszünk folyamatosan jótékonykodni, az ünnepi időszakban pedig még inkább kiemelten kell támogatnunk a rászorulókat. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek az ajándékokért, amelyeket továbbra is várunk” – mondta Csete Attila, az Arrabona Eagles alapító tagja.

Kapcsolódó témák: #adomány | #jótékonyság | #karácsony | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat