Pünkösdi hosszú hétvége az állatkertben

Fotó: Xantus János Állatkert
Győr+
2022.06.05. 08:01

Fergetegesre sikerült a győri állatkert gyermeknapi rendezvénye múlt vasárnap. Az ajándék fagyitól és óriásbuboréktól kezdve a lézerharcon és Segway-pályán át, egészen a légvárparkig kicsik és nagyok is jól érezhették magukat. A tűzoltóság és a rendőrség is képviseltette magát, mindenki nagy örömére.

A pünkösdi hosszú hétvégére is tartogat meglepetéseket az állatkert. A mindennapos látványetetések és a napi két zooshow továbbra is szeretettel vár mindenkit. A programokon szinte testközelből találkozhatnak a győri állatkert néhány lakójával a résztvevők, megismerhetik az életüket, megtudhatják, hogyan élnek vad társaik a természetben, tanulhatnak táplálkozási szokásaikról és társas viselkedésükről.

A játékos és izgalmas tanulmányutak alkalmával a látogatók szellemüket tehetik próbára, de a fizikumukat sem kell pihentetniük. Közkívánatra erre a hétvégére visszatér a Légvár Park, amely akkora örömöt okozott mindenkinek gyereknapon. Az állatkerti belépő megváltásával ingyenesen használható ugrálóvárakban kitombolhatják magukat a gyerekek, majd várja őket a paleontológiai központ, az Őslény Ösvény, ahol legkevesebb 65 millió évvel utazhatunk vissza a Föld történetében.

10.20-kor tengerimalac-vonattal, 11 és 15 órakor zooshow-kkal, egész napos látványetetésekkel, déli pingvinsétával, Őslény Ösvénnyel, Légvár Parkkal és minden jóval várja látogatóit a győri állatkert, ahol minden nap gyereknap.

Szöveg: Xantus János Állatkert

(X)

Kapcsolódó témák: #pünkösd | #Xantus János Állatkert |