Patchwork Fesztivál lesz Győrben

Fotó és szerző: Győr+ Média
2023.03.03. 15:15

Április 17. és 23. között kerül sor az ifjúsági előadásokat bemutató Patchwork Fesztiválra a Győri Nemzeti Színházban. Az esemény egyszeri és megismételhetetlen, hiszen komoly, nemzetközi elismeréssel rendelkező külföldi művészek válogatottja lép majd színpadra.

A Patchwork válogatás produkcióit újszerű formanyelv, őszinteség, nyitottság, áradó energia és magas művészi színvonal jellemzi. Klasszikus irodalmi alkotások színpadi adaptációi mellett táncszínházi és mozgásszínházi előadásokkal, közösségi élményen alapuló részvételi színházzal, látványszínházi és bábelőadásokkal is találkozhat a nyugat-magyarországi közönség.

,,Azért választottuk a Patchwork Fesztivál elnevezést, mert végtelenül színes a kínálat, amely a gyerekszínházakban világszerte rendkívül népszerű. Elterjedt egy újfajta látásmód, amelyet szeretnénk megmutatni a magyar közönségnek. Nagyon fontos, hogy a gyerekeket is megszólítsuk” – fogalmazott Cziráki Judit, a Patchwork Fesztivál kommunikációs munkatársa a Győr+ Reggeliben.

,,A jegyek a piaci viszonyokhoz mérten kifejezetten kedvező áron kelnek el. A Hangyák című produkció pedig, amely jó idő esetén a színház előtti téren lesz, ingyenes, csak regisztrálni kell rá” – mondta Huszár Dániel, a Győri Nemzeti Színház marketing és kommunikációs vezetője.

Bajzát Zsuzsanna és Nagy Roland beszélgetését a vendégekkel az alábbi linken hallgathatják vissza:

Az eseménnyel kapcsolatban a szinhaz.org oldalán találnak még több információt.

Kapcsolódó témák: #fesztivál | #patchwork fesztivál |