Parkolás, vásárcsarnok, Barátság sportpark: mutatjuk a győri ünnepi információkat

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2023.04.28. 11:22

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala (96/50-50-55) minden naptári napon 0-24 órában hívható. Május 1-jén a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói május 1-jén díjmentesen használhatóak. A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

A győri Vásárcsarnok május 1-jén zárva tart, a többi napon rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat. A Dunakapu téri piacon április 29-én 6 és 13 óra között lesz kereskedés.

A Barátság Sportpark május 1-jén korlátozott nyitva tartással üzemel. A kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők minden nap a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható bővebb információ.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #május1. | #ünnepi nyitvatartás |