Összehozta a munkatársakat a Győr-Szol családi délután

Ficsór Dávid Fotó: Ács Tamás
2023.09.17. 19:10

Családi délutánt rendezett vasárnap délután a Győr-Szol Zrt., melyen a szolgáltató munkatársai, vezetői és családtagjaik vettek részt.

A rendezvényt első alkalommal hívták életre, azzal a céllal, hogy a város legnagyobb cégében dolgozók ne csak munka közben találkozzanak, hanem kötetlenül, a jó programok segítségével közelebb kerüljenek egymáshoz. A családi délutánnak a Barátság Sportpark adott otthont, így a szórakoztató programok mellett sportos események is emelték a rendezvény színvonalát.

A hivatalos megnyitón Győr polgármestere köszönte meg a dolgozók áldozatos munkáját.  

„A Győr-Szol a város legnagyobb és egyik legfontosabb vállalata. Az Önök munkája határozza meg, hogyan érzik magukat az itt élő emberek és mit látnak meg először a városba érkezők. Az Önök hatékony munkája is hozzájárult ahhoz, hogy tavaly Győrt a legélhetőbb magyar városnak választották. Gratulálok, hiszen ez egy közös munka eredménye! Jól működik a város, persze kritikák mindig vannak, de nagyon ritkán mennek oda az emberhez, hogy „Köszönjük szépen, milyen szép rend és tisztaság van!”” – emelte ki dr. Dézsi Csaba András.

A Győr-Szol vezérigazgatója is köszöntötte a munkatársakat, aki már majdnem két éve irányítja a vállalatot. Prédl Antal megköszönte a szervezők munkáját és a cég dolgozóinak teljesítményét, hiszen szerteágazó tevékenységet végeznek: a szolgáltatóhoz tartozik a városüzemeltetés, a hőszolgáltatás és a vagyonkezelés.

„Ehhez a munkához elkötelezettségre van szükség, ami Önökben a mindennapok során megvan. A város legnagyobb cégeként nem mindegy, hogy az itt dolgozók hogyan teljesítenek. Remélem ez a családi délután még közelebb hozza a munkatársakat egymáshoz” – zárta a Győr-Szol vezetője.

A Barátság park szinte minden pontját kihasználták a szervezők, így a kreatív gyermekfoglalkozásoktól kezdve, a rendőrség interaktív standján át, a sportos attrakciókig színes programkínálatból válogathattak a kilátogatók. A kettes pályán felállított színpadon pedig bűvészbemutatók, az Aranykapu zenekar koncertje, DJ Orosz Sanyi dj-szettje, valamint Szulák Andrea műsora szórakoztatta a résztvevőket. 

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #barátság park | #családi nap | #Győr-Szol Zrt. |