Összehangolt parkolóhely felfestés kezdődik hétfőn

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2023.05.14. 08:09

Adyvárosban és Marcalváros I-II. területén idén is újra felfestik a megkopott parkolóhelyeket, ezúttal azonban másképp tervezi a Győri Útkezelő Szervezet a munkálatokat.

A Győri Útkezelő Szervezet, a Győr-Szol és a Városrendészet összehangolt munkában május 15–től kezdi meg a munkálatokat Marcalvárosban. Parkolótömbről parkolótömbre haladnak majd a munkával, úgy, hogy lezárják, kiürítik a helyszíneket. A reggeli órákban először a Győr-Szol nyírja le a parkoló utak menti szegélyeket és kitakarítják a füves-bokros területeket, ezt követően a megtisztított útfelületen napközben történik meg a parkolóhelyek újra felfestése.

A munkaterületet táblákkal jelzik, azt hogy ne parkoljanak ott a gépjárművekkel a Városrendészet ellenőrzi, és intézkedik.

Hétfőn a Déry Tibor és Mécs László utca parkolóiban kezdődik az összehangolt munka. Az információs táblákat már kihelyezték. Majd szerdán és pénteken folytatódik a parkolóhelyek felfestése.

A szolgáltatók kérik, hogy a kijelölt területeken ne parkoljanak járműveikkel!

Fotók: a május 15-ei munkálatok helyszínét sárga színnel, a május 17-eit zöld, és a május 19-eit rózsaszínnel jelölték. Kattintson a képekre a nagyobb méretért!

Illusztráció: depositphotos.com