Óriáskivetítő előtt szurkolhatunk az ETO-nak a feljutásért

Győr+ Illusztráció: MekliZ Fotó
2024.05.23. 15:44

A Győr+ Média szervezésében óriáskivetítőn nézhetjük a Győr+ Rádióval az FC Ajka – ETO FC Győr mindent eldöntő foci meccset! Szurkoljunk olyan hangosan a Széchenyi téren, hogy a fiúk még Ajkán is meghallják!

„9 évnyi pokolból a menny kapujában!” – állt a győri szurkolók hatalmas molinóján, és ebben a
mondatban benne volt minden, a zuhanástól a felemelkedésig, a bajnoki címtől a harmadosztályú száműzetésen keresztül az NB I.-es álomig.

Aki nem Ajkán lesz, annak a Széchenyi téren a helye! Az ETO FC utolsó, idei mérkőzésén amennyiben döntetlent, vagy győzelmet ér el az Ajka ellen, úgy 9 év után feljut a csapat az NB I-be.

A Győr+ Média szervezésében a Széchenyi téren óriáskivetítőn követhetik az érdeklődök a mérkőzést. Mi már 4 órától a téren leszünk, igazi felvezető műsorral készülünk! Mikrofonvégre kapjuk a régi ETO-s focistákat: Hajszán Gyulát, Bíró Bélát, Priskin Tamást és Vincze Ottót. Fél 6-tól pedig élőben közvetítjük a rádióban az Ajka-ETO FC futballmeccset. A meccs után pedig együtt várjuk a csapatot, amely Ajkáról egyenesen a Széchenyi térre érkezik a szurkolókkal közös ünneplésre.

Hajrá ETO, hajrá Győr! Szívünk zöld fehér!

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr |