Omega – Csillagok útján szimfonikus szuperkoncert

Győr+
2023.04.15. 10:32
Hirdetés

Különleges produkció debütál Győrben, az Olimpiai Sportparkban. Egy izgalmas zenetörténeti utazásra invitálják az érdeklődőket, ahol a 60 éve alakult Omega együttes kultikus slágerei egyedi, új zenei környezetben szólalnak meg.

Trunkos András az Omega menedzsere, Lepés Gábor és Bolyki Balázs álmodta meg az emlékkoncertet, melyhez a művészek a legnagyobb ikonikus Omega slágereket válogatták össze és hangszerelték át.

A méltán híres Bolyki Soul & Gospel kórus, az Omega Szimfonikusok és az erre az alkalomra megálmodott Debreczeni Ciki és kísérőzenekara döbbenetes erejű, újszerű hangzással szólaltatják meg a dalokat, amit még magasabb szintre emel a népszerű és kiváló énekesek saját stílusvilága.

Nem túlzás a „Szuperkoncert” elnevezés, hiszen a közel 50 fős, látványos koncertshow felejthetetlen élményt kínál minden Omega rajongó vagy egyszerűen csak a különleges, minőségi zenei élményre vágyók számára. A hazai könnyűzene egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb együttesének és örökérvényű dalainak állít emléket, egyben nyújt felejthetetlen élményt az este.

A szlogen, bár nagyon sokszor elhangzik és talán sablonosnak is tűnik, de valóban tény és minden egyes betűje igaz: Ezt az egyedülálló és megismételhetetlen élményt NEM SZABAD KIHAGYNI!

Sztárfellépők:
MIKLÓSA ERIKA – Kossuth és Liszt Ferenc díjas énekesnő
SZINETÁR DÓRA – Jászai Mari díjas színésznő, énekesnő
DOLHAI ATTILA – Jászai Mari díjas színész, énekes
SZABÓ GYŐZŐ – Jászai Mari díjas színész
BOLYKI BALÁZS – énekes, zeneszerző, dalszövegíró
DEBRECZENI FERENC „CIKI” /OMEGA/- Kossuth és Liszt Ferenc díjas zenész
LEPÉS GÁBOR „LEPE” /BALKÁN FANATIK/ – zenész, zeneszerző

Közreműködik:
BOLYKI SOUL & GOSPEL KÓRUS
OMEGA SZIMFÓNIKUSOK (tagjai a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarából, a Liszt Ferenc Kamarazenekarból illetve a Budapest Schoring-ból)
Debreczeni Ferenc “CIKI” és erre az alkalomra megálmodott zenekara

GYŐR – OLIMPIAI SPORTPARK
2023. ÁPRILIS 15. 20.00

Jegyek online:
https://broadwayticket.jegy.hu/…/omega…/969850…

Tourinform Győr
Baross Gábor út 21.

Líra Könyvesbolt – Family Center
Győr, Malomszéki út 9.

Líra Könyváruház / Interspar
Győr, Fehérvári út 3.

Líra-Móra Könyvesbolt
Sopron, Ipar krt. 30. 

Hogy hogyan jött az ötlet a koncerthez és mire számíthatnak azok, akik szombaton ellátogatnak az Olimpiai Sportparkba arról Trunkos András, az Omega menedzsere beszélt a Győr+ Rádióban Molnár Zsuzsának.

A sztárfellépők közül pedig Dolhai Attila és Szinetár Dóra meséltek a Győr+ Rádiónak a produkcióról.

(X)