Hirdetés

Öltöny-összhang: a vőlegények is elismerő pillantásokra vágynak

Győr+
2022.09.23. 12:39

A legtöbb jegyespár számára nagy fejtörést okoz, hogy milyen legyen a vőlegény öltönye. Az aktuális trendek, stílusirányzatok figyelembevétele mellett az a legfontosabb, hogy az összhatás önazonos legyen! Többek között ebben nyújt kiváló segítséget a Carlo Benetti üzlet csapata.

Hirdetés

– A jó alapanyagokból készült, különleges szabásvonalú öltönyök kifejezik az egyéniséget. Nagyon fontos, hogy mindenki találjon rá a saját stílusára, mely nem egyszerű feladat. A szélsőségeket általában megbánjuk, ezért érdemes kerülni azokat. Ha az egyszerű, klasszikus darabokat kedveljük, semmi esetre se válasszunk élénk színeket, vagy túldíszített, extravagáns összeállításokat! Mindig maradjunk önazonosak! Az esküvői kollekciónk minden vőlegénynek lehetőséget ad arra, hogy az esküvő napján elegánsan, stílusosan jelenjen meg – mutat rá Erdős Tímea üzletvezető.

Elegáns alapanyagok, fazonok, színek

A férfidivatüzletben végtelen stíluslehetőség közül választhatunk: az elegáns, letisztult stílustól a különleges színekben pompázó, vintage öltönyökig mindent megtalálunk. Anyagok tekintetében a gyapjú, mint prémium alapanyag az etalon. A szövetválasztás alapjaiban meghatározza megjelenésünket.

Ami a fazonokat illeti, igazán közkedveltnek számítanak az extrán és az enyhén karcsúsított, valamint a testet finoman körbeölelő darabok, ám a legfontosabb szempont, hogy az üzlet kollégái mindig testalkatnak megfelelően ajánlanak.

A klasszikusabb öltönyt választók körében a kék a nagy kedvenc, a mogyoró, a drapp, a bézs, a bordó és a zöld különböző árnyalatai pedig extrább színvilágnak számítanak.

Aktuális trendek

– A következő szezont a kockás, a magával ragadó Eszterházy-kockás, a halszálka és a krétacsíkos minták jellemzik. Hódítani fognak a széles, spicces reveres (hajtókás), kétsoros gombolású öltönyök, az egy vagy két bőségráncos nadrágok, széles hajtókával – avat be minket Erdős Tímea, akinek személyes favoritja az Eszterházy-kockás minta.

Az 1948-ban alakult családi vállalkozás immár több mint 20 éve foglalkozik Carlo Benetti öltönyök forgalmazásával. Üzletük kikerülhetetlen pontként szerepel a házasodás előtt álló párok listáján. Rendkívül különleges, elegáns, egyedi stílusjegyekkel bíró, ötrészes ceremónia szettjeik vőlegények sokaságát vonzzák. Késlekedésre sosem adnak okot: a 2023-as modelleket már most megtekinthetjük és megrendelhetjük.

Ötévnyi garancia, méretre igazítás

– A vőlegények is vágynak kedvesük és a násznép elismerő pillantásaira és dicséretére. Leggyakoribb aggodalmuk a testsúlyváltozás kapcsán fogalmazódik meg. Ezt méretvételkor belekalkuláljuk, vagy azonnali megoldás lehet a méretre igazítás. Öltönyeinkre egyébként 5 év garanciát biztosítunk, ez idő alatt, súlygyarapodás vagy -csökkenés esetén, méretre igazítjuk a ruhadarabokat, ha elromlik a cipzár, kicseréljük, illetve az ékszergombokat műanyagra cseréljük. Egyik legfőbb célunk, hogy növeljük a ruhadarabok élethosszát, fokozva vásárlóink elégedettségét és arra törekedve, hogy a divat fenntarthatóbb irányzatát képviseljük – mondja az üzletvezető.

Titokban tartott részletek

Ahogy a párkapcsolatban, úgy a nagy napon való megjelenésben is fontos az összhang: az esküvő helyszíne, a menyasszonyi ruha színe, stílusa, a dekoráció színe fontos szempontok a vőlegény öltöny kiválasztásához.

– Nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy megfelelő legyen az összhang és a színek játéka. A hagyomány úgy tartja, hogy a vőlegény a jeles napon láthatja először a menyasszonyi ruhát. Egyre gyakoribb, hogy a vőlegény is szeretné titokban tartani, hogy milyen ceremónia szettet fog viselni az esküvőn. Annak érdekében, hogy a vőlegény tökéletes eleganciát reprezentáljon, a menyasszonnyal is egyeztetünk, hogy az említett szempontoknak megfeleljünk.

Harmónia – egyetlen helyszínen

A vőlegény öltöny mellett mellényszettet, alkalmi inget, övet, kiegészítőket és cipőt is vásárolhatunk a Dr. Kovács Pál utca 9-es szám alatt megtalálható üzletben, így tehát a harmónia kialakításáért egyetlen helyszínre kell csupán ellátogatnunk.

Természetesen virtuálisan is találkozhatunk a Carlo Benettivel, hiszen honlapjukon, Instagram- és Facebook-oldalukon is sok-sok hasznos információt olvashatunk.

A képeken Hajdu Tibor, a Győri Nemzeti Színház színművésze látható. Fotók: Biro Valentina

(X)

Kapcsolódó témák: #divat | #öltöny |
Hirdetés