Ők a győri csodanők!

P. Csapucha Adrienn Fotó: Ács Tamás
2023.05.25. 07:20

Tavalyi alapításakor már óriási sikert aratott a Wonder WMN-Győr Díj, melynek idei ünnepségét szerda este tartották a Zichy-palotában. Ezúttal 28 csodálatos hölgyet neveztek az elismerésre, a szebbik nem képviselőit a gálán dr. Dézsi Csaba András is köszöntötte.

A Kirschner Studios és a Győribaba Portál felhívására olyan igazi csodanők jelölését várták, akik hétköznapi tetteik mellett a társadalmi felelősségvállalást is fontosnak tartják. Győrben fantasztikus hölgyek élnek, ami a pár soros laudációkból is kiderült, mikor Virág-Adorján Andrea, a rendezvény fővédnöke és Prédl Adél bemutatta a 2023-as nevezetteket.

A polgármester is örömmel érkezett a palotába, hiszen mint mondta: csodálja a nőket. „Engem is világ életemben elkísértek a hölgyek. Először is az édesanyám, akinek az életemet és sok minden mást is köszönhetek. De hálás vagyok a gyermekeim édesanyjáért, szeretett feleségemért és azokért a munkatársaimért, akik körülvesznek. A nők támaszt nyújtanak, segítenek ahol tudnak, erőn felül teljesítenek, minden nap köszönettel tartozunk nekik – fogalmazott dr. Dézsi Csaba András.

A teremben helyet foglaló Wonder WMN-ek izgatottan várták az eredményhirdetést. Mint kiderült a közönségdíjat az énekesnő, Töreky Zsuzsi kapta, míg az önkormányzat különdíjában Reinhardt Éva részesült.

A zsűri döntése értelmében harmadik helyen Vass-Odor Melinda végzett, akinek szupererejét a családja biztosítja. A képzeletbeli dobogó második fokára az öt gyermekes, érdekvédő imaharcos, Kovács-Orosz Anna állhatott.

Idén májusban a Fiatalokért Együtt Kulturális Egyesület elnöke, Buzásné Kata bizonyult a legjobbnak, kinek mottója: rendesnek lenni ingyen van! „Meghatódva állok most itt, hiszen nálam sokkal fantasztikusabb hölgyek szerepeltek a listában, egyszerűen el sem hiszem, hogy idén én kaptam a megtisztelő címet. Kívánom mindenkinek, hogy mind magánéletében, mind a szakmájában maradjon sikeres, gratulálok az összes csodanőnek” – fogalmazott az első díj boldog tulajdonosa.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #csodanő | #díjátadó | #nők | #Wonder WMN |