Hirdetés
Pannon-Víz Zrt.

Nyerj Csövi kabalafigurát!

Fotó: Pannon-Víz Zrt.
Győr+
2022.07.09. 16:12

Csövi teknőst lassan már mindenki ismeri, aki kalandos, megható történetével az emberek nagy kedvencévé és a Pannon-Víz Zrt. kabalájává vált.

Hirdetés

A híres aligátorteknőst korábban munkatársunk csatornatisztítás közben találta Győrben, még 2013-ban. Csövi azóta a Xantus János Állatkert Füles Bástyájának lakója. Mára vízbázisvédelmi előadásaink, programjaink állandó résztvevőjévé vált, az elmúlt évben számos alkalommal találkozhattak vele a rendezvényeinkre kilátogató érdeklődők, legutóbb a Győrkőcfesztiválon láthatták velünk.

Nem csoda, hogy az időközben megálmodott és megalkotott plüss példányát mindenki szeretné hazavinni. Csövi pihe-puha változata elkíséri a Pannon-Víz Zrt. munkatársait mindenhova, így a gyermekek találkozhattak vele óvodai, iskolai előadásaink alkalmával, valamint egyéb rendezvények során is. Mivel Csövi egy nagyon egyedi teknős, ezért plüss változatai sem mindennapi módokon lelnek gazdára. Közösségi oldalaink szerencsés és aktív követői rajzpályázataink, nyereményjátékaink során vihették haza.

Hirdetés

Mivel nagyon sokan szeretnének otthonra egy ilyen teknőst, ezért Csövi újabb játékra buzdít mindenkit, népszerű kabalánkat nyereményjáték útján most bárki hazaviheti!

Nem kell mást tenni hozzá, mint követni bennünket Facebookon és játszani meghirdetett nyereményjátékunkon!

Ki szeretné hazavinni Csövit? Játsszon bátran velünk!”

Szöveg: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #nyereményjáték | #pannon-víz | #teknős |
likeold
a fb oldalunkat