Hirdetés
Rákász Gergely és Papp Norbert

Nyáresti koncert az állatkertben

Földvári Gabriella
2021.06.04. 15:41

Június 4-én pénteken 20 órakor Rákász Gergely varázslatos koncertje látható az állatkert kőszínpadán. Az előadás alatt Papp Norbert homokanimációval életre kel az állatkert néhány lakója.

Hirdetés

Rákász Gergely és Papp Norbert is szeret az állatkertbe járni. Újra gondolhatnak régi közös színpadi alkotásokat, és tehetik ezt úgy, hogy a helyszín és az állatkerti események kifogyhatatlan inspirációt szolgáltatnak a műsorhoz.

Zene és kép azt igyekszik felfedni, hogy táncra tud-e perdülni az legnagyobb lakója. És ha igen, az vajon hová vezet? A különleges környezetben kora nyári estén Strauss , Bach, Ravel dallamai magukkal ragadják a koncert résztvevőit. Ezen a napon az állatkert 21 óráig tart nyitva.

Hirdetés

A főbejárattól nem messze a tapiZOO asztalnál különböző állatoktól származó dolgokat tekinthetnek meg az érdeklődők. Akik megtudhatják, hány darab és mekkora nyakcsigolyája van a zsiráfnak, vagy mekkora a víziló agyara.

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható. Jegyek válthatók az állatkert jegypénztárában 20 óráig. Az állatkerti látogatás a hatályos kormányrendelet értelmében védettségi igazolványhoz vagy EESZT mobil applikációhoz kötött.

Az eseményen meghívott vendégként jelen lesz Radnóti Ákos alpolgármester.

Kapcsolódó témák: #nyáresti koncert | #Rákász Geregely | #ZooGyőr |
likeold
a fb oldalunkat