Hirdetés
Programajánló

Nyár esti koncert az állatkertben

Fotó: Győri Állatkert
Xantus János Állatkert
2020.08.15. 09:30

Augusztus 15-én a Xantus János Állatkert az éjszakai dzsungel hangulatát megelevenítve, meghosszabbított nyitvatartással (22 óráig, utolsó belépés: 21 óra) és kalandos programokkal várja látogatóit.

Hirdetés

A látogatók sétálhatnak a hangulatosan megvilágított utakon, betekinthetnek az állatok esti programjába, a kijelölt időpontokban megfigyelhetik, hogyan vacsoráznak az állatkert lakói.

„Több, mint orgona, több mint zenetörténet, Lélek és kultúra” címmel 20:30-kor Rákász Gergely varázslatos koncertje látható az állatkert kőszínpadán. Rövid nyakú zsiráf? Hosszú lábú teknős? Papp Norbert homokanimációival a koncert alatt életre kelnek.

Hirdetés

18–21 óráig a merészebbek megmérettethetik magukat a bátorságpróbán, simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb „nemszeretem” állatokat. Továbbá a TapiZOO asztalnál különböző állatoktól származó dolgokat tekinthetnek meg az érdeklődők, akik megtudhatják, hány darab és mekkora nyakcsigolyája van a zsiráfnak, vagy mekkora a víziló agyara.

Pillants be a kulisszák mögé! Rózsaszínre festett flamingó? Mikor térnek nyugovóra a zsiráfok? Hányféle takarmány található az állatkert takarmánykonyhájában? A csoportvezetés keretein belül ezt is megtudhatod.

19 órakor állatbemutató, vagyis Zoo Show kezdődik az arénában: Miért köp a láma? Mennyire színes egyéniségek a papagájok? Mi az összefüggés a teve és a tyrannosaurus rex között? Az állatbemutatón mindenre fény derül!

Lesznek látványetetések is: 18 órakor az apellák és a csuklyásmajmok, 18:30-kor az oroszlánok, 19:40-kor pedig a vadkutyák vacsoráznak.

A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható. Jegyek válthatók a rendezvény ideje alatt az állatkert jegypénztárában 21 óráig. Belépőjegyek már online is megvásárolhatók a shop.zoogyor.com oldalon.

A kulisszák mögötti csoportvezetés az állatkerti belépő megváltása után ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Látogassanak el hozzánk, legyenek részesei egy titokzatos kalandnak az állatkerti éjszaka varázslatos világában!

Kapcsolódó témák: #Xantus János Állatkert |
likeold
a fb oldalunkat