Nincs karácsony Győr+ Rádió nélkül!

Bajzát Zsuzsi
2022.12.23. 08:19

A Győr+ Rádió az év minden napján, 0-24 óráig igyekszik segíteni a hallgatókat abban, hogy megtalálják a stabilitást, a jól ismert hangok, dallamok, és információk segítségével. Nem lesz ez másként az ünnepi időszak alatt sem, hiszen szeretnénk tökéletes társak lenni a készülődés, a boldog pillanatok, és a meghitt beszélgetések mellett is.

Régi hagyomány már a 100.1-en, hogy december 1-től hangos adventi kalendáriummal segítünk hangolódni a közelgő ünnepre. A naponta többször is bejátszott kis történetekben népszokásokról, történelmi eseményekről van szó, de ennek segítségével például azt is megtudhatták hallgatóink, hogy miért pont karácsonyfának nevezzük a karácsonyfát. 

Természetesen témáinkban is már az év végi ünnepekre hangolódtunk. Interjúalanyaink segítségével évet értékeltünk, kerestük a mentális egészség mibenlétét, a tökéletes ünnepi kalács titkát, és persze a fontos, helyi információkat is megosztottuk hallgatóinkkal. A rádiósok azonban akkor sem pihennek, amikor más emberek igen. Kollégáink az ünnepnapokon is várják a hallgatókat, kedves történetekkel, friss hírekkel, és persze jó zenékkel.

December 24-től egészen január 2-ig minden nap az év legérdekesebb beszélgetéseiből szemezgetünk, hogy ne maradjunk tartalom, és közérdekű információk nélkül. Ebben Farkas Mónika, Kaszás Kornél, és Herkely Ákos segít nekünk. Természetesen a komoly zene rajongóit 2022 utolsó, és 2023 első vasárnapján is várjuk a Divertimento című műsorunkban. 

Szenteste napján Bajzát Zsuzsi ébreszti majd hallgatókat 8 órakor. Előkerülnek a karácsonyi hagyományok, a közérdekű információk, és természetesen kolléganőnket ismerve, a cuki, last minute ajándékötletek sem maradnak el. Délután kettőtől aztán a karácsonyi zenéké lesz a főszerep, szöveg nélkül, hogy meghitt és vidám legyen az ünnep. 

Karácsony első illetve második napján Herkely Ákos ébreszti, és tartja szóval a hallgatókat. Ákos egyedi stílusa, humora, és anekdotái tökéletes partnerek lesznek utazáshoz, családlátogatáshoz, vagy éppen otthoni pihenéshez. December 25-én délután Weisz Matyi a Z Generation TOP20-szal, Fehér Bálint pedig a szokásos, zenei két órájával várja a hallgatókat.

A két ünnep közötti időszak Molnár Zsuzsával kezdődik. Kolléganőnk a helyi friss információk mellett zenei csemegéket, és persze színes híreket is ígér. Segítségével azoknak is könnyebben telik majd a nap, akiknek dolgozni kell még az év végén is.

Orosz Sanyi szóviccei, és zenei információi nélkül nem érhet véget az év. Vele december 29-én és 30-án tölthetik az idejüket a hallgatók. Az év utolsó munkanapjain az aktuális közérdekű hírekkel, szilveszteri tudnivalókkal is várja majd Önöket 8 és 16 óra között.

2022 utolsó, és 2023 első napján Bajzát Zsuzsi lesz a hallgatókkal a 100.1-en! Mit szabad és mit nem szabad ilyenkor tenni, a néphagyomány szerint? Hol milyen szórakozási forma a legnépszerűbb, és mivel indítsuk az új évet, ha igazán produktív, és kiegyensúlyozott életet szeretnénk az új esztendőben? Ezekre a kérdésekre is keresi majd a választ. A kutatáshoz és a témákhoz pedig Weisz Matyi és Fehér Bálint is csatlakozik majd a délutáni műsorban. 

Szilveszter napján 17 órától a bulihangulat veszi át a főszerepet a 100.1-en! Rezidens Győr+ DJ-k érkeznek, és kétórás mixben búcsúztatják az óévet. Hallhatjuk Rnő, Dj Ice, Divius, Solymi, és természetesen Orosz Sanyi összeállítását is, ám rendhagyó módon két ifjú titkán is pörgeti majd a lemezeket. Weisz Matyi, és Fűzfa Máté kollégánk egy-egy órás mixszel csatlakozik a jól megszokott csapathoz, reméljük, hogy a hallgatók legnagyobb örömére.

Január 2-tól pedig megszokott rendben várjuk a győrieket, és az online becsatlakozókat. Amit ígérhetünk, hogy 2023-ban is meglepetésekkel, izgalmas beszélgetésekkel, helyi hírekkel, és persze jó zenékkel készülünk Önöknek, mert Mi vagyunk a város hangja!

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #karácsony | #ünnep |