Netes átverés, ne dőljön be!

Győr+ | Illusztráció: Pixabay
2023.01.11. 10:03

A Győr+ Médiára hivatkozva, dr. Papp Lajos szívsebész professzor nevével visszaélve jelent meg az interneten egy hirdetés, ami egy, az érrendszert csodaszámba menően megtisztító készítményt ajánl megvásárlásra a gyanútlan olvasóknak. Ez átverés!

Hirdetés

Csalók élnek vissza a Győr+ Média nevével, honlapjával az interneten! A csalók Földvári Gabriella kollégánk „felvilágosító cikkére” hivatkozva hirdetnek értisztító tablettákat. Ne dőljön be senki! A link a Győr+ Online felületére nagyban hasonlító oldalra irányít, azonban a böngészősávban egyértelműen látszik, hogy az olvasó egy hamis weboldalon jár.

A napokban a nevemmel és fényképemmel visszaélve különböző felületeken megjelent hirdetésekkel kapcsolatban ismételten kijelentem, hogy soha életemben semmilyen termék forgalmazásában, azok hirdetésében részt nem vettem” – írja dr. Papp Lajos szívsebész professzor is honlapján.

A Győr+ Média Zrt. a fenti termék forgalmazójával semmilyen kapcsolatban nem áll, a termékről semmilyen információval nem rendelkezik. A Győr+ Média a félrevezető információk miatt megteszi a szükséges lépéseket, de addig is kérjük, hogy ne rendeljék meg a gyógyszert!

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #átverés | #csaló |