Közbiztonság

Nem közterületen volt verekedés az éjjel Szigetben

Fotó: Marcali Gábor
HAK
2022.06.30. 06:58

Szerkesztőségünkhöz érkezett megkeresés csütörtök reggelre, hogy az éjszaka csendjét verekedés zavarta meg a Köztelek utcában. A jelzésre Miletics Mór, a Városrendészet Győr szakmai igazgatója reagált.

A lakossági panasz szerint Sziget városrészben, a Köztelek utcában volt verekedés az éjjel. A helyszínre rendőrautók és mentő is érkezett. A helyzet megzavarta a lakók pihenését és már nem először volt erre példa. A jelzés szerint Szigetben gond van a közbiztonsággal és fokozott ellenőrzést sürgetnek, a Városrendészet aktív részvételével.

A panasszal megkerestük Miletics Mórt, a Városrendészet Győr szakmai igazgatóját, aki elmondta: tudnak az éjszakai Köztelek utcai rendbontásról, azonban az nem közterületen, hanem ingatlanon belül zajlott.

Az elmúlt éjszakai verekedés családon belül zajlott, bent a lakásban, nem közterületen. A rendőrség gyorsan és hatékonyan vetett véget a rendbontásnak. A Városrendészet munkatársai egész éjjel járőröztek a városban, Sziget városrészben is. Közterületi zavargásról nem érkezett bejelentés ügyfélszolgálatunkra.

Az ingatlanon belül történő veszekedések, tettlegességig fajuló viták nem a Városrendészet, hanem a rendőrség hatáskörébe tartoznak.

A hatékonyság érdekében ilyen esetben kérjük elsősorban őket értesítsék. Természetesen a Városrendészet is várja a lakosság hívását, s mi mindent megteszünk a biztonságuk érdekében, ami a hatáskörünkbe tartozik és lehetővé teszi a jogszerű intézkedést.” – szögezte le Miletics Mór szakmai igazgató.

Kapcsolódó témák: #közbiztonság | #sziget | #Városrendészet |