Zöld hulladék

Négy pénteken is elszállítják a fás szárú növényi hulladékot

Illusztráció: Győr+
Győr+
2020.11.02. 15:02

A rendkívüli szállítási napokat a győrieknek hirdették meg, más típusú hulladékot kihelyezni pedig tilos.

Hirdetés

Győr polgármesterének megrendelésére a GYHG Nonprofit Kft rendkívüli fás szárú zöld hulladék (pl.: ág, gally, venyige) szállítást biztosít a város lakosainak, november 6-án, november 13-án, november 20-án és november 27-én – adott tájékoztatást a vállalat.

Azt kérik a lakosoktól, hogy a fás szárú zöld hulladékot az elszállítás napjának reggelén 7:00 óráig, lebomló anyaggal összekötegelve helyezzék ki a közterületre, a közlekedési út mellé, jól látható helyre.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a hulladék összegyűjtését végző gépjármű a szűk utcákban nem tud közlekedni, így kérik, hogy az ott lakók a fás szárú zöld hulladékot a legközelebbi alkalmas helyre helyezzék ki.

A rendkívüli hulladékszállítás kizárólag a fás szárú zöld hulladékra vonatkozik, egyéb hulladékot a közterületre kihelyezni nem lehet.

A GYHG Nonprofit Kft. az általa ellátott hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében a fás szárú zöld hulladék elhelyezését továbbra is térítésmentesen biztosítja a győri hulladékudvarokban nyitvatartási időben.
Hirdetés
Kapcsolódó témák: #GYHG | #Győri önkormányzat | #zöld hulladék |