Nagyértékű felajánlást tettünk az Országos Mentőszolgálatnak

Győr+
2023.02.22. 16:15

A Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel legutóbbi adásában Győrfi Pál volt a Győr+ Média vendége. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az új ügyeleti rendszerről kérdezte cégünk vezérigazgatója, Knézy Jenő. Az adásban azonban a szakmai kérdések mellett a társadalmi felelősségvállalás is szerepet kapott.

Ahogy az a műsorban is elhangzik, március 1-től átalakul az ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében: a háziorvosok mellett a mentőszolgálat munkatársai is részt vesznek az ügyeleti ellátásban, ezáltal jobb, magasabb minőségű, és gyorsabb segítséget kaphatnak a megye és Győr lakói.

Azonban sokaknak még nem teljesen világos, hogyan is fog működni ez a rendszer, mire számíthatnak azok, akik orvosi ellátást igényelnek, egyáltalán: mikor és kit kell hívniuk? Az Országos Mentőszolgálat több felületen is igyekszik tájékoztatni a lakosságot, ebben azonban a Győr+ Média Zrt. is szeretné kivenni a részét itt Győrben: Knézy Jenő, cégünk vezérigazgatója az adás végén társadalmi felelősségvállalásunk jegyében felajánlotta Győrfi Pálnak, hogy a Győr+ elérhető felületein keresztül tájékoztatjuk a lakosságot az új rendszerről.

Az adás itt nézhető vissza: