Hirdetés
Nyári programok

Nagy igény lenne a nyári táborokra

Fotó: Győr+ archívum
Németh Boglárka
2021.05.07. 17:41

Ezt a Táborfigyelő ügyvezetője, Tóth Béla mondta lapunknak. Bár hivatalos álláspont még nincs, a kormány azt ígérte még ebben a hónapban döntenek: hogyan és milyen módon lehet majd táborozni.

Hirdetés

A paletta nagyon széles, de idén is a sporttal és az idegen nyelvekkel kapcsolatos táborok a legnépszerűbbek.

Tóth Béla a Győr+-nak elmondta, jó hírnek számít, hogy a táborszervezők nagy része idén nem tervez árat emelni, vagy ha mégis, akkor csak minimális többletre kell számítani. A napközis táborok, amik reggeltől délutánig tartanak most átlagosan: 30-35 ezer Ft-ba kerülnek egy hétre, az ottalvós táborokért pedig 53-55 ezer Ft-ot kell fizetnie a szülőknek. A kínálat szinte végtelen, csak a táborfigyelő oldalán közel 800 táborból lehet választani.

Hirdetés

A szakember szerint a táborok iránti igény akkor ugrott meg, amikor meghaladta a 4 milliót a beoltottak száma. Tóth Béla szerint a szülők egyre bátrabbak és elkezdték a foglalást. A taborfigyelo.hu azt ajánlja, hogy még most, az óriási dömping előtt most keresgéljenek, mert a koronavírus járvány miatt idén szerényebb lesz a kínálat, így a verseny is a szabad helyekért.

Kapcsolódó témák: #nyári táborok |
likeold
a fb oldalunkat