Hirdetés
Rászoruló diákokat támogatnak

Motoron érkezett az ajándék és a szeretet

Földvári Gabriella
2021.12.17. 09:38

Az elmúlt évekhez hasonlóan az adakozásáról ismert Four Rivers Chapter tagjai és Szeles Szabolcs alpolgármester idén is vitt ajándékokat a Kossuth Lajos Általános Iskolába.

Hirdetés

Az integráció jegyében szervezett szombati ünnepségen az intézmény diákjai megható karácsonyi műsorral készültek. Az összetartozásról és egymás szeretetéről szóló meghitt eseményen részt vettek a Four Rivers Chapter motorosklub tagjai és Szeles Szabolcs alpolgármester is, akik a szereteten kívül ajándékokat is vittek az iskola tanulóinak.

Négy gyerek vehetett át karácsonyi csomagot, amely többek között vásárlási utalványt, gyerekórát, óriáskerekezésre és dodzsemezésre szóló jegyeket tartalmazott. Az egyik kislány pedig személyre szabottan részt vehet egy szemvizsgálaton és szemüveget kap karácsonyra.

Hirdetés

„Én is ide jártam általános iskolába, meghitt, családias a hangulat, kitűnő pedagógusokkal, tehetséges, de hátrányos helyzetű gyerekekkel, akiket érdemes segíteni, támogatni. Ezért is álltam a jó ügy mellé, csatlakoztam a Four Rivers Chapter társasághoz” – mondta Szeles Szabolcs. Az alpolgármester ajándékaként a Kossuth-iskola diákjai ellátogathatnak a győri állatkertbe.

Kapcsolódó témák: #jótékonyság | #karácsony |
likeold
a fb oldalunkat