Mire taníthatnak félelmeink? Hello Szülő Roadshow – Győr

Győr+
2023.11.28. 21:46
Hirdetés

Milyen kihívásai vannak egy szülőnek a digitális korban? Mire taníthatnak félelmeink és hogyan támogassuk magunk és szeretteink biztonságérzetét, az online térben is? Az ingyenes Hello Szülő Roadshow győri állomásán december 4-én este 6 órától a Generációk Házában Al Ghaoui Hesna, Gyurkó Szilvia és Pistyur Veronika beszélgetnek a témáról.

A Magyar Telekom és az Edisonplatform közös szervezésű eseménysorozata, a Hello Szülő Roadshow decemberben Győrbe érkezik, ahol a szervezők minden korosztálynak érdekes, ingyenes előadásokkal készülnek, de hangsúlyt fektetnek a résztvevők saját tapasztalatainak megosztására is az este során.

REGISZTRÁCIÓ AZ ESEMÉNYRE!

Vajon min múlik, hogy a változástól való félelem gúzsba köt minket, vagy inkább egyfajta üzemanyagként előre tolva segít, hogy átlépjük a komfortzónánk határait és merjünk tenni a valódi vágyainkért? És miért félnek ilyen sokan a félelemtől? Miért azonosítják a félelmet a bátorság hiányával? A félelem ellentétpárja nem a bátorság, hiszen nincsen bátorság félelem nélkül. A félelem ellentétpárja a biztonság: minél inkább maximalizálom a biztonságérzetemet, annál inkább kezelni tudom a félelmet. Al Ghaoui Hesna előadásából emellett az is kiderül, hogyan tudjuk támogatni saját magunk és szeretteink biztonságérzetét.

A 18 órakor kezdődő előadást kerekasztal-beszélgetés követ, amiben a gyereknevelés területén jelentkező újfajta kihívásokról beszélgetnek majd a szakértők:

  • Al Ghaoudi Hesna – újságíró, író, reziliencia tréner
  • Dr. Gyurkó Szilvia – gyerekjogi tanácsadó, a Hintalovon Alapítvány alapítója
  • Pistyur Veronika – ügyvezető, Bridge Budapest
  • Z. Kocsis Blanka – újságíró, WMN.hu
  • Dr. Holló Márta – vállalati kommunikációs igazgató, Magyar Telekom

Az előadásokat követően kötetlen beszélgetés keretében a kerekasztal előadóival a résztvevők a saját tapasztalataikat oszthatják meg.

Az eseményen bemutatkoznak az Edisonplatform győri partnerszervezetei is.

A helyszínen lesznek a Telekom Mobiltudós kollégái is, akik örömmel segítenek, ha valakinek kérdése akad saját, vagy gyermeke mobilkészülékén való biztonsági beállítások kapcsán.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a Generációk Háza korlátozott befogadóképességű, ezért december 3-ig várják a regisztrációkat az alábbi linken: REGISZTRÁCIÓ
További részletek a www.helloszulo.hu oldalon és az esemény Facebook oldalán.

(X)

Kapcsolódó témák: #előadás | #Generációk Művelődési Háza |