Hirdetés
A maximumnál nem adják alább

Mindenki táncol!

Fotó: TV2
Farkas Mónika
2020.12.05. 18:58

Pásztor Anna a Győr Plusznak mesélt arról, hogyan éli meg a Dancing with the Stars show-t.

Hirdetés

„Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni / Majd az unokáknak, mikor körbeállnak”hangzott fel élőben az ismert dal az első Győri BaRock Zenebonán augusztus 20-án.

Pásztor Annát, az Anna and the Barbies extravagáns és zseniális énekesnőjét senkinek sem kell bemutatni. Az élet minden pillanatát megélő rockzenész, közéleti szereplő, no és kétgyermekes családanya egy régi-új történetbe fogott két hónappal ezelőtt, dédelgetett álmát váltja valóra hétről hétre, köszönhetően a TV2 Dancing with the Stars show-műsorának.

Hirdetés

„Ez a megmérettetés jutalomjáték az élettől, olyan, mint egy hatalmas születésnapi torta” – adta meg a felütést Pásztor Anna a Győr+ Rádió Győr+ Este műsorában.

„Minden vágyam teljesült, egy világszínvonalú műsorban egy világbajnokkal, Köcse Györggyel táncolhatok szombatonként. Kötelességemnek tartom, hogy ebből a mérhetetlen boldogságból és élményből visszaadjak a nézőknek, és mindazoknak, akik minket támogatnak szavazataikkal. A vidámságra, pozitív energiára most nagy szükség van, ezeket mind belevarázsoljuk a táncunkba, a visszajelzések pedig csodálatosak, úgy tűnik, a nézők álmait váltjuk valóra.”

A maximum alatt nincs semmi! – vallják azok, akik életüket a folyamatos teljesítés mellett élik. Azt is mondják, hogy a profi táncos élete az élsportolóéhoz hasonló. Ez igaz a show-műsor amatőr versenyzőire is, épp hogy vége egy produkciónak, másnap indul újra a gépezet.

Pásztor Anna esetében ez jól működik, a kemény terhelést jól bírja fizikailag és lelkileg is, még egy adást sem kellett kihagynia. Partnere, Köcse György kiváló pedagógusként igazi versenyzőt faragott belőle.

„Gyurinak köszönhetően hasítok, mint egy kihegyezett dárda a levegőben. Huszonnégy órás őrületben élünk a hét minden napján, ha egy pillanatra megállnék, biztos összeesnék. Arra hajtunk, hogy minden egyes produkció jobb legyen az előzőnél, hogy elnyerje a zsűri és a közönség tetszését, hogy mindig új csodát fedezzenek fel benne” – fogalmazta meg elvárásait Pásztor Anna.

A tét nagy, két hét múlva a közönség utoljára szavaz. ,,Csak egy páros nyerhet, győztesei azonban többen lehetnek, mi e gondolat mentén dolgozunk iszonyú keményen hónapok óta. Nincs más dolgunk, minthogy egymásra hangolódjunk, összefogjunk és összezárjunk. Bízom benne, hogy a végsőkig kitartunk!” – zárta a rádiós beszélgetést Köcse György versenytáncos.

A teljes adás meghallgatható itt:

Kapcsolódó témák: #Győr+ Este | #Győr+ Rádió | #szórakozás |
likeold
a fb oldalunkat