Generációk Zöld Belvárosa

Milyen egy ház, aminek szíve van?

Fotó: Győr+
Bajzát Zsuzsi
2022.10.12. 10:44

Pet palack, fém, cipős vagy tejes doboz, ezek mind alkalmasak arra, hogy valami újat alkossunk belőlük. A Generációk Háza és a Győr+ Média új ÖKO-DIZÁJN pályázatán pedig szükséges is, hogy ezek valamelyikét felhasználjuk, hiszen ettől lesz igazán ökotudatos a végeredmény. Milyen egy ház, aminek szíve van? Erre keressük a választ.

Újabb felhívásához érkezett a Generációk Zöld Belvárosa című, TOP-os pályázat, az alkotásokat október 23-án éjfélig várjuk e-mailben – hangzott el a Győr+ Reggeli szerdai adásában. Fazekas Antónia, igazgató helyettes arról is mesélt, hogy mi lesz a sorsa a nyertes pályaműveknek. “Nekünk mindig nagyon fontos volt, hogy különleges dekorációval lássuk el a házat, ez a nyitás után sem lesz másként. Azoknak az installációknak, amiket díjazunk ebben a pályázatban, biztosan helye lesz” – tette hozzá.

Első hallásra nehéz elképzelni, hogy hogyan is nézhet ki egy ilyen produktum. Szerencsére a Generációk Háza kollégái most is készültek egy kis videós anyaggal, hogy az is inspirálódhasson, aki szeretne pályázni, de még nem tudja hogyan kezdje el a munkát. 

Jankó-Lulity Barbara művelődésszervező arról is mesélt a rádióhallgatóknak, hogy abszolút a közönségen múlik, hogy ki lesz az első három helyezett, hiszen a Győr+ Média Facebook oldalán lehet majd lájkolni a beérkezett művek fotóit október 24-től.

Az első helyezett 30.000 Ft-ot, a második 20.000 Ft-ot, a harmadik pedig 15.000 Ft-ot nyer majd. Az előző pályázatokhoz hasonlóan most is lesz szervezői különdíj, aki ezt a kategóriát megnyeri, szintén 15.000 Ft-tal jutalmazzuk.

A pályázatról bővebb információ ide kattintva érhető el.

Bajzát Zsuzsi és Nagy Roland beszélgetése.