Miért dolgozz velünk? Mert itt dolgozni több mint csak egy munka!

Szöveg és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória
2023.01.22. 18:04

A Pannon-Víz Zrt. tájékoztatója.

Hirdetés

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai mindennap azért dolgoznak, hogy biztosítsák a tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet, gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és annak megtisztításáról. A víziköz-műszolgáltató munkatársai a lakosság egészsége mellett a környezetet is védik, hiszen a szennyvízkezelés és -tisztítás az egyik legfontosabb környezettudatos tevékenység. Az ivóvíz kitermelésén és tisztításán túl a keletkezett szennyvizet elvezetik és megtisztítják, a szennyvízkezelés melléktermékeiből pedig újrafelhasználható anyagokat, biogázt és a műtrágya kiváltására alkalmas komposztot állítanak elő. A vízműves szakemberek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a jövő generációi is megfelelő mennyiségű tiszta vízhez jussanak. Kreatív megoldásokkal és zöld szemlélettel segítik a klímaváltozás és a regionális problémák megoldását. Felhívják a lakosság figyelmét a fenntartható vízgazdálkodás fontosságára. Társaságunknál sokféle szakma képviselői dolgoznak, akik együtt tesznek azért, hogy a biztonságos vízellátás és szennyvíztisztítás megvalósuljon.

A Pannon-Víz Zrt. családbarát munkahely és szolgáltatóhely. Szakmai versenyek, csapatépítő és családi programok színesítik a munkatársak mindennapjait. Munkavállalóink részére stabil, megbízható munkahelyet, hosszú távú munkalehetőséget és jó közösséget biztosítunk.

Jelenleg Győrben többek között hálózatszerelő, lakatos-karbantartó, ballontöltő üzemi dolgozó, gépjárművezető-kezelő, szennyvíztisztító-kezelő és szennyvíztisztító kezelő-villanyszerelő munkaköröket hirdetünk.

Kedvet kaptál a szakmához? Ha fontos számodra a környezetvédelem és szeretnél tenni azért, hogy az elkövetkező generáció számára is elérhető legyen az iható csapvíz, legyél te is vízműves! Válj egy olyan csapat tagjává, akik 121 településen megközelítőleg 300 ezer felhasználónak nyújtanak egészséges és biztonságos víziközmű-szolgáltatást.

Aktuális állhirdetéseink megtalálhatóak a www.pannon-viz.hu weboldalon.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #állás | #munkahely | #pannon-víz |