Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Fotó: Vig Norbert
Németh Boglárka
2022.05.08. 16:49

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

Szebbnél szebb hölgyekkel telt meg a Likócsi Művelődési Ház. Már reggel 10 órától érkeztek az édesanyák és nagymamák. Hajtó Péter önkormányzati képviselő ugyanis kitolta az anyák napját és meglepetéssel készült azoknak a körzetében élőknek, akik a Facebook oldalán regisztráltak az egyedülálló lehetőségre.

Nagyon nagy örömmel fogadták a kezdeményezést az anyukák és a nagymamák is, nagyon gyorsan betelt a lehetőség. Volt olyan nagymama, aki több fájdalomcsillapítót is bevett, hogy el tudjon jönni, hiszen ez számára akkora élmény. Gondoltunk azért édesapákra, nagypapákra és a gyerkőcökre is. Mindenki nagy örömmel érkezett és még nagyobb mosollyal távozott nekem pedig csak ez a fontos” – nyilatkozta a képviselő a Győr+ Médiának. 

Hajas László, mesterfodrász  három másik fodrászt is hozott magával az eseményre, így sok dolgos kéz szépítette, csinosította a résztvevőket. “Győr az egyik kedvenc városom, nagyon örülök annak is, hogy tegnap sikerült a kézis lányoknak továbbjutniuk és gratulálok ezúttal is nekik. Jól érzem magam itt nagyon, hiszen alkothatok a csapatommal, szeretünk örömet szerezni, erről szól az egész életünk.  A hölgyek ránk bízták a hajvágást, elmondták a kívánságukat, de mi szívesen adunk tanácsot is, hogy valóban egy, az adott illetőhöz passzoló frizura szülessen” – emelte ki Hajas László, aki hozzátette, hogy emellett hasznos tippeket adtak főként a hajápolás terén. 

A hölgyek az áhított frizura után profi sminket is kaptak, három sminkes hölgy is dolgozott azon, hogy mindenki elégedetten távozzon. “Leginkább azokat a lányokat kértem fel a sminkelésre, akik részt szoktak venni a smink versenyeken is, ők nagyon szívesen jöttek. Volt már mindenféle kívánság, de a legtöbben natúr sminket szerettek volna. Voltak olyanok is, akik esküvőre készülnek és szerettek volna egy próbasminket, ami végül annyira tetszett, hogy fel is kérték a kolléganőt a menyasszonyi smink elkészítésére. Az iskola is támogatja az ilyen és ehhez hasonló eseményeket” – számolt be Stoiber-Vass Éva, a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégium sminkes-szakoktatója. 

A program egészen este 6 óráig tart. 

Galéria: Vig Norbert

Tv-s szerkesztő: Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #Gyárváros | #Likócs | #szépségápolás |