Mesébe illő volt az idei ménfőcsanaki Mikulás ünnepség

HAK
2023.12.09. 16:33

Az igazi tél is megérkezett Ménfőcsanakra amikor a Mikulás a városrészbe látogatott, így a finom meleg tea is jól esett a sok-sok gyermeknek és szülőnek, akik mesebeli környezetben találkozhattak a nagyszakállúval.

Az ménfőcsanaki advent régóta ismert a szuper programokról, a kézműves vásárokról, a nagy találkozásokról és persze attól is, hogy a Mikulás örömmel érkezik a városrészbe. Dr. Laczokvits-Takács Tímeát, a terület önkormányzati képviselőjét már jól ismeri, így nem kellett sokat győzködni, temérdek munkája ellenére sem mondott nemet a kedves invitálásra.

„Egy szülői javaslatra, kezdeményezésemre negyedik éve érkezik a Mikulás Ménfőcsanakra, a gyermekek legnagyobb örömére. Az idei év valóban mesébe illő volt, hiszen minden adott volt a Mikulással való találkozásra: a Bezerédj-kastély udvarában több mint 200 gyermek és szülők, nagyszülők várták a hintóval érkező Mikulást és manóit.

Nagy pelyhekben hullott a hó, fehéren világított a háttérben a napközben megmaradt hótakaró. A Mikulás megénekeltette a gyermekeket, elbeszélgetett velük és rengeteg kisgyermek fotózkodott vele.” – mesélte a képviselő, majd arról is beszélt, hogy minden a programra kilátogató kisgyerek csomagot vihetett magával haza.

„Mosoly, öröm, boldogság, meglepettség sugárzott a gyermekek arcán! Olyan jó volt ezt látni! Bízom benne, hogy örök élményt és emléket tudtuk nekik szerezni e találkozás megszervezésével. Külön köszönöm a Mikulásnak, hogy ellátogatott Ménfőcsanakra! És köszönöm a lovashintót Fülöp Zsolt helyi lakosnak is!” – zárta dr. Laczkovits-Takács Tímea.

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Kapcsolódó témák: #Bezerédj-kastély | #Ménfőcsanak | #mikulás |