Hirdetés
Ünnep

Ménfőcsanakon is meglepte a gyerekeket a Mikulás

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.12.07. 15:15

Idén már vasárnap megérkezett a Mikulás Ménfőcsanakra, akit nagyon várták a gyermekek és a szülők is. Több mint 250 gyermeket regisztráltak a szüleik az eseményre, amelyen idén már személyesen is találkozhattak a lurkók a Mikulással.

Hirdetés

Minderre két helyszínen, a Bezerédj-kastály parkjában és a Vadvirág utcában volt lehetőségük. A Mikulás lovaskocsival érkezett meg a helyszínre, ahol a gyerekek nagy örömére karácsonyi hangulatú zene szólt. Mindenkit ajándékcsomaggal leptek meg. Aki vállalta egy-egy dal eléneklését, extra szaloncukrot kapott a Mikulástól, aki jó hangulatban, kedélyesen beszélgetett a gyermekekkel. Sőt az esemény végén még közös képet is lehetett készíteni a Mikulással, ami még különlegesebbé tette a találkozást.

Akik a koronavírus-járvány miatt időközben karanténba került, nekik házhoz vitte az ajándékot a Mikulás segítője.
A szervezők külön köszönik a segítséget Fülöp Zsoltnak és a lovainak, a Ménfőcsanaki Fekete Párducok Kyokushin Karate Dojo vezetőedzőjének és karatésainak, a Sokoró RC Modell Sportegyesület tagjainak, a Szent István Polgárőr Egyesületnek, a Ménfőcsanaki Művelődési Ház dolgozóinak, Pelván Tímeának és Prohászka Ottónak.

Hirdetés

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #meglepetés | #mikulás | #ünnep |
likeold
a fb oldalunkat