Hirdetés
Az ünnepi hétvégén

Győr-Szol ünnepi szolgáltatásai és nyitvatartásai

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.08.19. 08:05

Tájékoztató a Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól az augusztus huszadikai hosszú hétvégén.

Hirdetés
Parkolás – Győr:

Jókai, Révai, Árpád, Vásárcsarnok, Dr. Petz Lajos parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok és a Dr. Petz Lajos parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Hirdetés
Utcai fizető parkolók:

Augusztus 20-án, csütörtökön Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Augusztus 21-én, pénteken és augusztus 22-én, szombaton Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói a szombati díjfizetési rend szerint vehetőek igénybe. Az I. és a II. övezetben, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájában 8 és 14 óra között díjköteles a parkolás, a III. övezetben díjmentes.

Augusztus 23-án, vasárnap Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

Vásárcsarnok és kereskedők utcája:

A győri vásárcsarnok augusztus 20-án, csütörtökön zárva tart, a további napokon a rendes nyitvatartási rend szerint várja a vásárlókat.

Tarcsay utcai piac:

Augusztus 22-én, szombaton a Tarcsay utcai piacon a szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

Sportingatlanok:

A Magyar Vilmos Uszoda augusztus 20-án, csütörtökön, augusztus 21-én, pénteken, augusztus 22-én, szombaton és augusztus 23-án, vasárnap is a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

A Barátság Sportpark augusztus 20-án, csütörtökön korlátozott nyitva tartással üzemel. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A többi napon a létesítmény a rendes nyitvatartási rend szerint vehető igénybe.

Köztemetők – Győr:

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők augusztus 20-án, csütörtökön, augusztus 21-én, pénteken, augusztus 22-én, szombaton és augusztus 23-án, vasárnap is a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

Hiba- és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba- és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0–24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

Augusztus 20-án, csütörtökön és augusztus 21-én, pénteken a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitvatartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.

Forrás: Győr-Szol Zrt.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. |
likeold
a fb oldalunkat