Hirdetés
Szívügyünk Győr!

Új formában és lendületben!

Illusztráció: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.05.12. 07:43

Egy lendületes, látványos honlap várja látogatóit a www.gyor.hu weboldalon.

Hirdetés

„Győr az innováció városa, ezért itt volt az ideje, hogy városunk honlapja is ezt szemléltesse. A mai kor igényeit maximálisan kiszolgáló, dinamikus, ugyanakkor átlátható, jól strukturált portál született” – mondta Dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Hozzátette: „Egy olyan felhasználóbarát honlapot álmodtunk meg, amely a különböző technikai eszközökön optimalizáltan jelenik meg, ezért ugyanolyan könnyen kezelhető okostelefonon, mint asztali számítógépen vagy tableten. Bízom benne, hogy elnyeri a győriek tetszését.”

Hirdetés

A városi honlap az önkormányzat elsődleges tájékoztatási felülete, ezért a fontos tudnivalók, a legfrissebb hírek a főoldalon egy kattintással elérhetők. Külön felületet kaptak a weboldalon az aktuális, koronavírus járvánnyal kapcsolatos tudnivalók, és a Győri Segélyalap is.

Győr kulturális értékei, gasztronómiai- és szálláskínálata, programjai között továbbra is a www.hellogyor.hu weboldal kalauzolja az érdeklődőket – a magyar mellett angol és német nyelven is, azonban ezek a turisztikai tartalmak az új honlapról témakörönként is elérhetők.

A weblap indulása után is folytatódik a munka: a következő napokban, hetekben a szakemberek tovább dolgoznak az átálláson, hogy minden funkció a helyére kerüljön, s a szükséges finomhangolások is megtörténnek.

Kapcsolódó témák: #közélet |
likeold
a fb oldalunkat