Megnyitott a Vásárcsarnok

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
Győr+
2019.11.15. 07:55

Pénteken mindenki nagy örömére újra megtelt élettel a győri Vásárcsarnok. Gasztroshow-val, kóstolókkal, rengeteg vidám árussal és boldog vásárlókkal vette kezdetét az új korszak a vásártér életében.

A több mint egy éves beruházással a Vásárcsarnok épületét átalakították és felújították, valamint kialakítottak egy több mint 250 férőhelyes parkolólemezt. A csarnokban összesen 51 üzlet kapott helyet, készült 4 darab elárusító pult, így a piactéren az őstermelők jobb körülmények között értékesíthetik portékáikat.

A csarnok és a parkolólemez közötti területen megépült a Kereskedők utcája is, ami a ruha, iparcikk és szezonális termékek árusítására kijelölt terület, itt 30 stand található. A korábban a vásárcsarnok melletti faházakban üzemelő büfék az épületbe kerültek.

A Győr+ Rádió reggeli műsora élőben szól Orosz Sanyival és Nagy Rolanddal. A vásártér közepén pedig a Győr+ Konyha egyik háziasszonya, Szarka Zsófi gasztroshow-ja tart 11 óráig. Zsófi főz, beszélget és rengeteg finomságot készít, amit mindenki megkóstolhat, aki kilátogat.

Élőben a Győr+ Reggel – Nagy Roland és Orosz Sanyi

A csarnok hétfőnként zárva tart, a hét többi napján minden reggel 6-kor nyit. Kedden, csütörtökön és szombaton 15 óráig, szerdán és pénteken 17 óráig, vasárnap pedig 11 óráig várja a vásárlókat.

Kapcsolódó témák: #közélet |