Hirdetés
A győri kórháznak közel 900 ezer forintot adtak

Már 82 milliót gyűjtöttek a jótékony vadászok

Fotó: Marcali Gábor
Zombai-Kovács Ákos
2021.07.28. 14:12

Két év alatt, két rendezvényen összesen 82 millió forintot gyűjtött az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft., amely az ország kórházainak gyerekosztályait segíti a bevételből. A legutóbbi, tavaly december 27-i vadászatból 35 millió forint származott, ebből 19 egészségügyi intézményt segít a társaság.

Hirdetés

A magyar vadásztársadalmat dicséri, hogy két év alatt az ország második legnagyobb karitatív programjává nőtte ki magát kezdeményezésük” – mondta a Győr+ Médiának Fejes László. „Minden kórházzal felvettük a kapcsolatot és tőlük kérdeztük meg, mire lenne leginkább szükségük” – tette hozzá az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. ügyvezetője.

„A győri kórház számára közel 900 ezer forintot gyűjtöttetek a megyei vadászok, az intézmény ebből egy állványos, kékfény orvosi lámpát fog vásárolni” – fogalmazott Fejes László.

Hirdetés
Fotó: Marcali Gábor

Minden segítségnek, támogatásnak és felajánlásnak nagyon örülünk, ezt a mostani adományt is nagyon szépen köszönjük, hamarosan be is szerezzük belőle a létfontosságú eszközt” – hangsúlyozta Csordás Adrienn. „Már nem először segítenek bennünket a vadászok, volt, hogy pörköltet főztek és hoztak nekünk, az is nagyon jól esett, reméljük a jövőben is számíthatunk a vadász társadalom segítségére” – zárta szavait a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója.

Kapcsolódó témák: #Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház |
likeold
a fb oldalunkat