Hirdetés
Sportolók a gyerekekért

Macik lepték el a kórházat

Fotó: eto.hu
Győr+
2019.12.12. 20:21

A macik keddi átadásával hivatalosan is lezárult a 2019-es Maci Kórház – Menjünk együtt haza! gyűjtés „Sportolók a gyerekekért” akciója, melyben az ETO koordinálásával, sportolók és támogatóik segítségével 3714 maci gyűlt össze a beteg gyerekeknek.

Hirdetés

Október óta gyűjtötték a macikat, a regionális összefogás pedig igazán szép és példaértékű eredményt hozott. A sportolók és támogatóik összesen 3714 macit szereztek be, melyek a győri kórház gyerekosztályán fekvő beteg kisgyerekek napjait hivatottak szebbé tenni.

A záró sajtótájékoztatón kiderült: az ETO házon belül a tavalyi 646 macihoz képest 1399 plüssállattal járult hozzá az 3714 darabos végeredményhez.

Hirdetés

A sajtótájékoztatón részt vett Soós Imre, Kovács Katalin, Nemanja Andric, Dvorschák Gábor és Fél Patrícia, Lipták Zoltán és Nagy Patrik, Béki Gábor és Török Ágnes, Nagy Ákos és Boros Péter, Serfőző Erika, az Auróra együttesből Goreczki Szabolcs és Vig Norbi, a szurkolók képviseletében Nagy Domonkos, és a Maci Kórház főszervezője, Ladocsi Norbert is.

A keddi átadáson a győri kórház gyerekosztályán Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány elnöke fogadta a látogatókat.

Fotó: eto.hu

A sportolók és a támogatók egyenként átadták a gyerekosztálynak az óriási, aláírt mezbe öltöztetett macit, illetve a osztályon tartózkodó gyerekeket mind megajándékozták egy-egy medvével, amit a kicsik nagy örömmel fogadtak.

Az ünnepélyes átadáson részt vettek:
Nagy Ákos (Győri Nemak-Dana ETO HC ), Bognár Zsolt (ETO), Iváncsik Tamás (Tata), Szánthó Regő (ETO), Kovács Cini (ETO), Bagi István (ETO), Lovrencsics Balázs (ETO), Szabó Zsolt (Abda), Serfőző Erika (Mall Café Segafredo tulajdonosa és az Árkád képviselője), Kondás Elemér (ETO), Auróra együttes, Béki Gábor (UNI Győr Mély-út női kosárlabda csapat), és Lipták Zoltán (Gyirmót FC Győr).

A sportolók hálásan köszönik mindenkinek, akik a beteg gyerekek jókedvéért csatlakoztak a gyűjtéshez, és időt-energiát nem kímélve dolgoztak azon, hogy minél több macit kapjon a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyerekosztálya.

Fotó: eto.hu

További információ az eto honlapján olvasható.

Kapcsolódó témák: #jótékonyság | #WKW ETO FC |
likeold
a fb oldalunkat