Hirdetés
Horoszkóp

Lépjünk előre a héten!

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.05.17. 06:10

Párkapcsolat, munka és hosszútávú tervek - egy kis tervezéssel több csillagjegy szülöttjei is előrébb léphetnek ezen a héten!

Hirdetés

KOS

A héten figyeljenek kapcsolataikra, ne engedjék, hogy a félreértések eluralkodjanak életükön. Sok új ötlet születik most meg önökben, ezt magánéletükben és munkájukban is kamatoztatni tudják. Csak legyen idejük és energiájuk mindet megvalósítani. Figyeljenek vérnyomásukra.

Hirdetés

BIKA

Munkájukban nagy előrelépéseket tehetnek a héten, figyeljenek minden momentumra. Most van idejük önmagukra is, ha tudnak, újuljanak meg egy kicsit, gondolják át, mit tehetnének még önmagukért. Párjukkal lehet, hogy kis vitába keverednek, de hamar megtalálják a harmóniát.

IKREK

Gondolkozzanak el hosszú távú terveiken, ha kell, kicsit vonuljanak el, írják le ötleteiket, céljaikat. A régi, eddig nem teljesült kívánságaikat gondolják újra, vajon tényleg azt szeretnék-e még. Most a fejlődést tartsák szem előtt, azokat a dolgokat, amik az újat, a jobbat képviselik.

RÁK

Csendesítsék le a kissé hullámzó lelküket a héten, találják meg a biztos pontot életükben, amibe kapaszkodhatnak, amire támaszkodhatnak. Kapcsolataikban se ragaszkodjanak, akikben már csalódtak, ne engedjék, hogy érzelmileg visszahúzzák önöket egy önbizalomhiányos, negatív állapotba.

OROSZLÁN

Már látják a fényt az alagút végén, már csak pár lépést kell tenniük, hogy elérjék céljaikat. Ezeket is gondolják azért jól végig, hogy a siker biztos legyen. Kapcsolataikban most véletlenül azok az emberek kerülnek előtérbe, akik építő, hasznos információkkal szolgálhatnak önöknek.

SZŰZ

Ideje kicsit kilépniük abból a bizonyos komfortzónából, tegyék meg céljaikért a fontos lépéseket. Akár egy új tanulmány, akár egy új munka legyen az, most mindkettő az önök épülését szolgálja. Ha sportolnak, vigyázzanak most térdükre. Egy jó masszázs csodákat tehet.

MÉRLEG

Ne idegesítsék fel magukat mindenen a héten, ez sem önöknek, sem kapcsolataiknak nem tenne nagyon jót. Nézzenek ennek a lelki állapotnak a mélyére, az okokat próbálják feltárni. Ha ez sikerül, már a megoldást is könnyen megtalálják hozzá. Így helyreáll a lelki, a családi béke.

SKORPIÓ

A héten nagyon figyeljék érzéseiket, nehogy a veszteségtől való félelmükben hozzanak olyan döntéseket, amiket hosszú távon megbánhatnak. Szűrjék ki azokat a kapcsolatokat, amik csak hazugságot hoznak életükbe. Ha jól figyelnek, rájönnek ezekre. Erősítsék fel megérzéseiket a héten.

NYILAS

Erőfeszítéseik most sikert hoznak, csak legyenek kitartóak. Néhány hasonlóan makacs kollégával könnyen vitába kerülhetnek, próbálják ezt építő kommunikációvá alakítani. Jobb, ha ezeket elengedik lelkükből, mielőtt hazamennének, otthon ne folytassák a munkahelyi stílust.

BAK

Annyi történés van önök körül a héten, azt sem tudják, mihez kezdjenek hirtelen. A fontossági sorrend most nagyon lényeges, sok energiát megspórolhatnak vele. Figyeljenek családjukra, anyukájukra, gyermekükre különösképp. Szükségük lehet az önök segítségére.

VÍZÖNTŐ

A héten nem biztos, hogy el tudják kerülni a döntőbíró szerepét. Nagyon kellemetlen helyzet ez az önök számára, legyen ez egy családi, akár egy munkahelyi eset. Próbáljanak igazságosak maradni, a sértődés sajnos most nem elkerülhető. Engedjék el lelkükből ezeket az érzéseket.

HALAK

Nagyon nehéz lesz a héten elkerülniük az igazságtalan helyzeteket munkahelyükön. Ahogy csak lehet, álljanak ki magukért, ne engedjék, hogy munkatársaik szemtelenek legyenek önökkel. Tartsák meg a pár lépés távolságot. A pletykákból inkább maradjanak ki, csak lehúzzák önöket.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat