Legyen az állatkert VIP vendége!

Szöveg és fotó: Xantus János Állatkert
2022.11.20. 09:35

A halloweeni időszak lezárásával már várjuk a következő ünnepet, amelyre koncentrálhatunk, aminek örülhetünk. Az állatkert is így van ezzel, az év legnagyobb közös családi bulija után már a karácsonyi időszakra készül. A szeretet ünnepét a békés összetartozás érzése teszi különlegessé.

Hirdetés

A Győri Állatkert a családok számára egy meghitt találkozási pontot kínál. Már nemcsak a téli séták és a meleg állatházak szolgálnak lehetőségként, hanem az október végén megnyílt Csarnok játszóház is. A Csarnok megadja nekünk, ami eddig hiányzott: egy interaktív, fűtött pihenőhelyet, ahol a gyerekek játszhatnak és állatozhatnak télen is, a felnőttek pedig kikapcsolódhatnak egy kávé és sütemény társaságában. A Csarnok ráadásul az állatkert sötétedés utáni zárását követően is látogatható még. Az esti nyitvatartással egy munka utáni családi programot is beiktathatunk.

A családi bérlet vásárlásával összesen négy családi jegy áráért juthatnak éves korlátlan belépéshez az állatkertbe. További előnyöket is élveznek a bérletvásárlók, hiszen VIP vendégként tekintenek rájuk. A bérlettel érkező látogatók azonnali bebocsátást nyernek a jegypénztárnál, és elsőként értesülnek a parkban történt eseményekről az állatkerti hírlevélen keresztül, amennyiben ehhez hozzájárulnak.

Egy állatkerti bérlet kreatív és megunhatatlan karácsonyi ajándék is lehet. Amennyiben a kedvenc állatunkat is szeretnénk támogatni, az örökbefogadás is egy kedves választás lehet gyermeküknek, párjuknak, szeretteiknek.

Ünnepeljék a győri állatkerttel a karácsonyt! Legyenek VIP vendégek, legyenek önök is a zoogyőr család tagjai!

(X)

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #karácsony | #Xantus János Állatkert |