Hirdetés
Színes programokkal várnak mindenkit!

Kultúrházak éjjel-nappal

Fotó: O. Jakócs Péter
Földvári Gabriella
2020.02.15. 07:34

A Kultúrházak éjjel-nappal, háromnapos, színes rendezvénysorozat várja az érdeklődőket Győrben két helyszínen, az Ady Endre Művelődési Házban (Kazinczy u 3-5.) és a (VOKE) Arany János Művelődés Házban (Révai utca 5.) február 14-16 között.

Hirdetés

Pénteken este az Ady Endre Művelődési Házban jártunk, ahol éppen Csontos Klára festőművész, a festészet jelentőségéről, a technikáiról és gyógyító erejéről beszélt az érdeklődőknek, majd a numizmatika történetéről, a magyar érmekről tudhattak meg érdekességeket a jelenlévők. A nap további részében vers és próza felolvasásokra, valamint egyéni és közös éneklésre került sor baráti, kellemes hangulatban.

Szombaton és vasárnap délután egytől hívnak mindenkit, aki érdeklődik a művészetek, a versek, a novellák, a zene a és, festészet, a numizmatika iránt. A program ingyenes.

Hirdetés

Kiderült, az Ady Endre Művelődési Ház ad otthont a Pál László Képzőművész Körnek, a Rába Dal- és Társaskörnek, az Érem- és régiség klubnak és egy nyugdíjasklubnak is ahová folyamatosan várják az érdeklődőket.

A 70 éves a Rába Pál László Képzőművész Kör évente öt festőkurzust szervez, ahol a jelentkezők, a különböző festészeti és rajz technikákat tanulhatják meg. A Képzőművész Kör tavalyi munkáiból válogatott, hagyományos, nagyszabású tárlata a Hotel Konferenciában február 24- én 18 órakor nyílik. A Voke Arany János Művelődési Ház hétvégi programjai közül ITT szemezgethetnek.

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #kiállítás | #Kultúra |
likeold
a fb oldalunkat