Pannon-Víz

Különdíjas kitüntetés az Országos Ügyfélszolgálati Versenyen!

Győr+ Fotó: Pannon-Víz
2022.10.30. 13:35

Idén Visegrádon rendezték a víziközművek közötti Országos Ügyfélszolgálati Versenyt, melynek keretében 16. alkalommal mérhették össze szakmai tudásukat és rátermettségüket a szolgáltatók csapatai egy kétnapos rendezvény keretében a legjobb ügyfeles címért.

Hirdetés

A DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. és a MAVÍZ közös szervezésében 15 csapat vehetett részt a versenyen, akik elméletben és gyakorlatban bizonyíthatták elhivatottságukat és szakmai ismeretüket. A versenyzőknek a gyakorlati feladat során ügyfélkezelési feladatot kellett „eljátszaniuk”, elméleti tudásukat pedig levélírásban, valamint szakmai teszt kitöltésében kellett bizonyítaniuk.

A Pannon-Víz Zrt.-t Macher Anita, Takács Erika és Kapuvári Imre képviselte, akik eredményesen szerepeltek a verseny során. A társaság munkatársa Kapuvári Imre különdíjas kitüntetésben részesült a szituációs gyakorlatban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

A szolgáltató közleményében úgy fogalmazott: “Köszönjük munkatársaink versenyen való részvételét és elhivatottságukat a szakma iránt, továbbá gratulálunk a nyerteseknek, valamint minden résztvevőnek!”

Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #pannon-víz | #verseny |