Hirdetés
Divertimento

A próba után közös fellépésre készülnek

Fotó: Felvégi Andrea
Farkas Mónika
2020.06.18. 10:28

A Divertimento műsorából megismerhetik a harmincas magyar karmester-generáció egyetlen tagját, aki Kocsis Zoltánnal, Fischer Ivánnal és Fischer Ádámmal is dolgozott már korábban.

Hirdetés

Dubóczky Gergely az otthon töltött hosszú hónapok után nagy örömmel vetette bele a társulati munkába, Győrött próbált a Richter Teremben.  A múlt héten ismerkedett össze a Győri Filharmonikus Zenekar tagjaival, együtt koncerteznek majd jövő év májusában a Művészetek Palotájában.

Németh Tamás, a társulat trombita szólamvezetője az elmúlt hónapokról, és a jelenlegi próbákról mesélt a műsorban. A kiváló művész vezetésével a társulat Arrabona Rézfúvós Kvintettje első szóra vágott bele az izgalmas utcazenélésbe, április elején velük indult útjára a Győri Filharmonikus Zenekar országosan is egyedülálló kezdeményezése, a #maradjotthon #azeneházhoz megy elnevezésű kampány. A sikeres térzenélés más formában folytatódik tovább, újabb helyszíneken és közeli városokban találkozhatnak majd a zenekar művészeivel.

Hirdetés

Június 19-ig tart a bérletmegújítás! A Győri Filharmonikus Zenekar jelenlegi bérletesei egy regisztrációt követően ingyen juthatnak hozzá a következő szezon hangversenybérleteihez. Ezt megtehetik személyesen a Richter Terem jegypénztárában, vagy emailen a megtartva@gyfz.hu címre visszaküldött levéllel. A regisztráció határideje június 19. (péntek), ezt követően a helyek felszabadításra, illetve értékesítésre kerülhetnek.

likeold
a fb oldalunkat