Körbevettek jó barátok!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotóstúdió
2024.06.07. 07:22

Szenzációs koncertet adott június 6-án este a 10 éves Audi Aréna Győrben az EDDA Művek, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a legendás zenekarra.

Az Audi Aréna Győr immár 10 éve szolgálja a győriek szórakozását, ad otthon a hatszoros BL győztes Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának és számos nagyszerű rendezvénynek, koncertnek.

A születésnap alkalmából két ingyenes koncertet is hirdettek, olyan hazai, első vonalas zenekarokkal, mint az EDDA Művek és a Kowalsky meg a Vega.

Június 6-án, este 7 órakor az EDDA kezdett, akik szintén a születésnapjukat ünneplik, csakhogy ők már az ötvenediket. A 2024-es turné keretében tehát Győrbe érkeztek, ahol roppant nagy volt az érdeklődés a koncert iránt.

Pataky Attila és társai igazi rockünnepet varázsoltak a születésnapra, elhozva a legnagyobb slágereket. Így felcsendült többek között a „Gyere őrült”, az „Álmodtam egy világot magamnak” és a „Kör közepén állok” is. Persze felsorolni is nehéz lenne azt a rengeteg dalt, amelyet a közönség együtt énekelt a frontemberrel.

Galéria: MekliZ Fotóstúdió

Az Audi Aréna Győr 10. születésnapjának első koncertje tehát jól sikerült, június 7-én pedig jön a Kowalsky meg a Vega.

Kapcsolódó témák: #Audi Aréna Győr | #EDDA Művek | #koncert |