Szünetel a vonatközlekedés

Kidőlt fára futott a bakonyi vonat

Fotónk illusztráció: Máthé Zoltán/Bakonyvasút Facebook
Győr+
2019.12.02. 08:23

A MÁV tájékoztatása szerint többfelé nehézkes a vonatközlekedés.

Frissítés:

11:40:
Egy kidőlt fára futott hétfő reggel a Győrből Veszprémbe tartó személyvonat, ezért 60-70 percet is késhetnek a Győr-Zirc-Veszprém vonalon a járatok – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A fát eltávolították a sínekről, és a vonat sem vesztegel már ott, de késésekre továbbra is számítani kell, a forgalom rendje fokozatosan áll helyre – írták.

Korábban írtuk:
Bakonyszentlászló és Zirc között a Győrből Veszprémbe tartó személyvonat egy kidőlt fára futott. Csak kisebb meghibásodás történt, nem siklott ki. Egyelőre azon a szakaszon szünetel a vonatközlekedés. Az arra utazók hosszabb menetidőre számítsanak.

A Budapest–Vác–Szob, a Budapest–Vácrátót–Vác, a Budapest-Lajosmizse és Budapest–Cegléd–Debrecen–Záhony vonalon vonalon 30-60, esetenként 60-80 perccel hosszabbodott meg a vonatok menetideje.

A Lajosmizséről Budapestre tartó 2959-es S21-es személyvonat csak Kőbánya-Kispestig közlekedik. A Nyugatiból 7:18-kor Lajosmizsére induló S21-es személyvonat Kőbánya-Kispestről indul 7:33-kor. A Ceglédről Záhonyba 8:24-kor induló személyvonat a teljes útvonalon nem közlekedik hétfőn.

A Budapest-Pécel közötti vonalszakaszon 20-30 perccel meghosszabbodik a menetidő, váltóállítási nehézségek miatt.

A MÁV applikáció sokáig nem volt elérhető, a szakemberek hétfő délelőtt kijavították a meghibásodást.

Kapcsolódó témák: #időjárás | #közlekedés | #MÁV |