Hirdetés
Horoszkóp

Kicsit álljunk meg, és figyeljünk jobban magunkra

Grafika: Győr+
Szakács Anna
2021.05.24. 10:03

Csak semmi elhamarkodott döntés, fontoljuk meg a következő lépést és beszéljük át a teendőinket - egyebek között ezt javasolják nekünk a csillagok az előttünk álló hétre.

Hirdetés

KOS

A hét nagyon alkalmas minden ingatlannal kapcsolatos feladatra. Gondolják végig, mit szeretnének, legyen az felújítás, átalakítás, akár költözés. Párjukkal beszéljék meg mindezt, nehogy veszekedés legyen a vége. Ne felejtsenek el azért pihenni sem, találjanak ki pihenős, feltöltődős programot párjukkal.

Hirdetés

BIKA

Kicsit álljanak meg, gondolják át, mit szeretnének. A makacsság most nem segít, ha kell, vonuljanak el. Párkapcsolatukban a féltékenység most nem segít, csak nagyobb problémát gerjesztenek. Pénzügyeikre nagyon figyeljenek, ne adjanak kölcsön, de önök se kérjenek.

IKREK

Figyeljenek a héten kicsit jobban magukra, vágyaikra, fogalmazzák meg, mi hiányzik életükből. Törődjenek egészségükkel is, kerüljék a túl sok édességet. Könnyen találkozhatnak most inspiráló emberekkel, szánjanak időt a beszélgetésekre, sok energiát kaphatnak most élettörténetükből.

RÁK

Nagyon figyeljenek egészségükre a héten. Válogassák meg étrendjüket, a feszültség is a gyomrukra mehet most. Próbálják kibeszélni magukból mindazt, ami bántja önöket, feleslegesen ne agyaljanak. Keressék meg félelmeik okát, forduljanak szakemberhez, ezzel jövőjüket alakíthatják pozitívan.

OROSZLÁN

Figyeljenek jobban párkapcsolatukra, minden félreértés most veszekedéshez vezethet. Ezt könnyen elkerülhetik, ha kellő időt fordítanak egymásra. Minden féltékenykedés csak rontja az amúgy is kényes egyensúlyt. Legyenek körültekintőek pénzügyeikben is, adjanak időt maguknak.

SZŰZ

Munkájukban eddigi erőfeszítéseik most meghozzák a várt eredményt, legyenek éberek, és figyeljenek lehetőségeikre. Sokan szeretnének hasznot húzni önökből, ne engedjék, csalódás lesz a vége. Azokban bízzanak, akik eddig kiálltak önök mellett. Párjukkal beszéljenek meg mindent.

MÉRLEG

A héten párkapcsolatuk szerepel megint az első helyen, próbáljanak tiszta vizet önteni a pohárba, beszéljenek meg egymással mindent. Ne engedjék eltéríteni magukat eredeti céljaiktól, legyen önbizalmuk, most minden adott ahhoz, hogy elérjék azokat. Munkájukban sikereket érnek el.

SKORPIÓ

Amibe most belekezdenek, azt a héten sikerre tudják vinni. Legyenek következetesek, tudják, mit akarnak. Munkájukban új lehetőségeket kapnak, gondolják át, mit szeretnének igazán. Párjukkal most nem a legharmonikusabb a kapcsolatuk, minden apróságon össze tudnak veszni.

NYILAS

Makacsságuk most átsegíti önöket a munkahelyi problémákon, győzzék meg a többieket igazukról. Ez a feszültség most párkapcsolatukban is érződik, a féltékenységet azonban ne engedjék, hogy nagy teret nyerjen. Inkább beszéljenek meg mindent egymással, ne sértődjenek meg.

BAK

Álljanak meg a héten egy kicsit és gondolják végig, mit is szeretnének igazán. Bármit tennének is, ha nincs mögötte a teljes elszántságuk, nem biztos, hogy sikerre tudják azt vinni. Legyenek megfontoltak, hirtelen ne ugorjanak semmibe. Párjuk támogatja önöket, osszák meg vele gondolataikat.

VÍZÖNTŐ

A héten felszabadulnak, egy régi ügy végre megoldódik. Így bátran kezdhetnek új feladatokba, ha szeretnének munkát változtatni, most azon is gondolkozzanak el. Barátaik segítenek, ha szükségük lenne rá. Párjukkal nem ártana mindent őszintén megbeszélniük.

HALAK

Pár hazugságra fény derül, ennek örülnek ugyan, de az információk nem a legpozitívabbak. Most már tudják, merre menjenek tovább, kiben bízhatnak, és kiben nem. Erősítsék meg önbizalmukat, el tudják dönteni, mi a legjobb önöknek. Csak erre koncentráljanak. Lazítsanak is.

Kapcsolódó témák: #horoszkóp |
likeold
a fb oldalunkat