Kezdődik a II. Győri Klíma Expo

Fotó: MVM Facebook
J. Kovács Andrea
2022.09.30. 11:45

Szakmai nappal indul pénteken a II. Győri Klíma Expo az Olimpiai Sportparkban. A vasárnapig tartó nagyszabású esemény szombati és vasárnapi programjaira elsősorban a családokat várják.

A rendezvény azért is különleges, mert minden korosztálynak tud új ismereteket nyújtani közös ügyünkről, a környezetvédelemről. Mindannyiunk számára fontosnak kell lennie, hogy igyekezzünk minden eszközzel megvédeni a bolygónkat.

Az MVM Energetika Zártkörűen Működő Részvénytársaság meghatározó szereplőként támogatja a Klíma Expót. A vállalat a fenntartható jövőt szem előtt tartva elkötelezett a karbonsemleges technológiák fejlesztése és a személyre szabott megoldások iránt.

A környezetvédelem és a tudatos szemléletmód régóta kíséri az MVM Csoport működését, és kiemelt szerepet játszik a munkánk során. Hazánk áramtermelésének kétharmadát az MVM Csoport biztosítja, ennek hetvenhét százaléka tiszta energia. Az MVM több mint energiaszolgáltató, hiszen alapszolgáltatásain túl elkötelezett a zöld, környezetkímélő energiatermelés és a közlekedés fejlesztése, az élhetőbb jövő megteremtése és a körülöttünk lévő élővilág tehermentesítése mellett. Erdőket ültetünk a tiszta levegőért, és madárvédelmi fejlesztéseket végzünk hálózatainkon. Ezért is fontosak számunkra a II. Győri Klíma Expo és a hozzá hasonló események, amelyek a környezetvédelem fontosságára hívják fel a figyelmet– fogalmazott nyilatkozatában az MVM.

Az MVM Csoport a győri eseményen a környezetvédelemhez szorosan köthető termékeivel jelenik meg. A cég munkatársai bemutatják az érdeklődők számára a vállalat saját gyártású napelemrendszerét, elektromosautó-töltőjét, az MVM Go szolgáltatást, az ahhoz kapcsolódó elektromos autót, illetve a Hellovelo elektromos kerékpárt.

A ma kezdődő II. Győri Klíma Expóról bővebben ide kattintva olvashat!