Hirdetés

Két csúnya baleset is történt az éjszaka

Fotó: Police.hu
Police.hu
2020.05.27. 10:09

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök egy személyi sérüléssel és nyolc anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Hirdetés

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 130. kilométerszelvényében, Abda térségében, kedden 22 óra után. Egy 23 éves szerb férfi közlekedett tehergépjárművel Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Haladása során későn észlelte az előtte közlekedő autószállító járműszerelvényt és a hátuljának ütközött. A tréler a belső szalagkorlátnak csapódott és az oldalára borult, a szállított autók az úttestre zuhantak.

..

Hirdetés

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 132. kilométerszelvényében, Börcs térségében, szerdán 0 óra 30 perckor. Egy 27 éves román férfi közlekedett személygépkocsival Hegyeshalom felől, Budapest irányába. Haladása során későn észlelte az előtte közlekedő járműszerelvényt és a hátuljának ütközött.

..

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 8526-os számú út 9+170. kilométerszelvényében, Fertőrákos külterületén, szerdán 19 órakor. Egy 24 éves fertőrákosi nő közlekedett személygépkocsival Balf felől, Fertőrákos irányába. Haladása során – egy erősen balra ívelő útkanyarulatban – az útpadkára hajtott, amelynek következtében a jármű kifarolt és átsodródott a menetirány szerinti bal oldali árokpartra, ahol egy fának ütközött. A sofőr és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó témák: #baleset |
likeold
a fb oldalunkat