Készülődés a hétvégi rendezvényekre

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.08.24. 13:26

Készül a hétvégi rendezvényekre a Győr-Szol Zrt. A Radó szigeten fesztivál, a belvárosban bornapok várják az érdeklődőket. A több napos események zavartalan lebonyolításához a szolgáltató megerősített műszakokkal járul hozzá.

A Radó szigeten a zöldterület rendezését végezték el az napokban a Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának munkatársai. A füvet lenyírták, a virágágyásokat gyomtalanították, a hulladékot összeszedték, hogy méltó körülmények várják az Újradó Fesztiválra érkezőket.

Tizenöt hulladékgyűjtő edény is kikerül a szigetre, ezek ürítéséről és környezetük tisztán tartásáról a fesztivál napjaiban folyamatosan gondoskodik a Győr-Szol Zrt.

A már hagyományossá vált bornapokra mindig kiemelt figyelmet fordít a város tisztaságáért dolgozó cég, hiszen ez a többnapos rendezvény az egyik leglátogatottabb városi program, így itt keletkezik a legtöbb hulladék. A Széchenyi és a Dunakapu téren és környékén a meglévőkön kívül harmincöt hulladékgyűjtő edényt helyeznek ki, melyek ürítéséről egészen az éjszakai órákig folyamatosan gondoskodnak.

Csütörtök délutántól már megerősített műszak végzi a belváros tisztán tartását és a szemetesek ürítését. A Bortörténelmi Napok ideje alatt a hajnali óráktól elkezdődik az intenzív, kézi erővel és kisgépekkel végzett takarítás, hogy másnap reggelre a megszokott rend várja a győrieket.

Szöveg: gyorszol.hu