Hirdetés
Nevezzen és nyerjen!

Keressük a 750 éves Győr születésnapi tortáját!

Győr+
2021.02.19. 08:00

Ebben az évben ünnepli Győr királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját, melyhez egy igazi születésnapi torta is dukál. Az Önkormányzat pályázatot írt ki, amelynek segítségével keresik azt a tortát, amely méltó lesz arra, hogy elnyerje a „Győr 750 Születésnapi torta” elnevezést.

Hirdetés

A pályázat kiírója tehát Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, s nevezhetnek a győri székhellyel rendelkező cukrászműhelyek, cukrászdák és egyéb vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások, egyéni vállalkozók.

Fontos, hogy minden pályázó 2 darab – 1 hagyományos és 1 „nem hagyományos – mentes” alapanyagokból készülő – kreatív ötlet alapján megvalósított, lehetőleg magyaros ízvilággal, jubileummal vagy Győrrel összefüggésbe hozható tortával nevezhet. Pályázni kreatív új ötlet és saját recept alapján készített tortával lehet, amellyel más pályázaton mindeddig nem vettek részt, valamint amely a fogyasztók számára korábban még nem volt elérhető. Nevezési díjat és regisztrációs díjat a Pályázónak nem kell fizetnie.

S ahogy korábban is említettük, a nyertes torta lesz a 2021-es jubileumi év tortája.

A pályázatról minden részlet és pontos információ szerepel a KIÍRÁSBAN és a JELENTKEZÉSI LAP is elérhető/letölthető kattintás után, illetve a gyor.hu oldalon.

Kapcsolódó témák: #Győr750 | #Győri önkormányzat | #pályázat |
Hirdetés