„Keressétek a bölcsességet, és minden mást ráadásként kaptok!”

P. Csapucha Adrienn Fotó: O. Jakócs Péter
2024.05.07. 11:35

Idén februárban döntött úgy a Győr-Szol Zrt., hogy elismerve a vállalat kollégáinak lelkiismeretes és odaadó szakmai munkáját, rendszeresen hónap dolgozója kitüntetéseket adnak át a társaságnál. Májusban sem volt ez másként, ezúttal különböző igazgatóságokat képviselve kivételesen öt munkatárs vehette át az elismerést, dr. Gutai Zoltántól.

A cég vagyonkezelési üzletágának igazgatója kedden az Orgona utcai központban köszöntötte díjazott munkatársait. „Az együttműködésre, az igazgatóságok közötti harmóniára nagyon nagy hangsúlyt fektetek. Azt gondolom, hogy a közvagyont, a közjót olyan módon kell kezelnünk, hogy szégyenkezni valónk e tekintetben ne legyen.

Köszönöm a szorgalmatokat, az elkötelezettségeteket, a szakmai hozzáértéseteket, és azt a lojalitást és odaadást, ami nélkül ezt a munkát elvégezni nem lehet. Ha nem érdekel bennünket a munkánk, akkor annak nem is lesz eredménye!” – mondta dr. Gutai Zoltán a keddi találkozón, majd egy görög filozófus szavaival zárta beszédét.

„Keressétek a bölcsességet, és minden mást ráadásként kaptok. Köszönöm, hogy így dolgoztok ahogy, hogy elkötelezettek vagytok, és, hogy hozzám hasonlóan hisztek a csapatmunkában. Van, hogy az egyes emberek teljesítményének összessége az kevesebb, mint a kollektív tudás” – tette hozzá a vezető.

A májusi ünnepi eseményen elismerésben részesült Bóna Lajos, Molnár-Kokas Petra, Somogyi Gábor, Szöllősi István és Kurucz Sándorné Gitta.

Gitta 1986 óta oszlopos tagja a vállalatnak, az elmúlt közel négy évtizedben együtt fejlődött a Győr-Szollal. Nyugdíjba vonulása óta sem hagyta el a céget, mint mondja, a mai napig szívesen jön be dolgozni, hisz minden nap más, egy valami mégis állandó: az a fantasztikus csapat, akikkel közösen dolgozhat Győrért.

„Hálás vagyok az életnek, hogy majdnem negyven évvel ezelőtt ide kerülhettem, mindig is egy jó jövőképpel bíró, biztos munkahely volt a társaságunk. Jelenleg az ügyviteli csoportnál tevékenykedem, jó hangulatban dolgozunk, segítjük egymást ahol tudjuk. Bevallom győriként mindig jó körülnézni a városban, hogy mi a Győr-Szolnál sokat teszünk azért, hogy tisztaság és rend legyen, törekszünk arra, hogy a munkánkkal mások is elégedettek legyenek” – árulta el portálunknak a kitüntetett.