Kérdés-Kör – Új közéleti műsor indul a Győr+ TV-ben

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2023.10.12. 15:02

Új műsorral jelentkezik a Győr+ Média - a Kérdés-Kör politikai, közéleti témákkal várja a nézőket kéthetente. Az első adásban dr. Fekete Dávid, a Fidesz-KDNP győri közgyűlési frakciójának vezetője, önkormányzati képviselő és egyetemi docens, valamint Kohán Mátyás, a Mandíner külpolitikai újságírója, politikai elemző lesz a vendég.

Bár a Kérdés-Kör elsősorban Győrhöz kötődő témákkal foglalkozik majd, az első adás máris rendhagyó, hiszen az elmúlt héten a Közel-Keleten ismét háború dúl: Izraelt támadás alá vette a Hamász terrorszervezet. A konfliktus Európát is érinti, és várhatóan kihatással lesz arra a bevándorlási politikára is, amit jelenleg az Unió országai képviselnek. Az adásban téma lesz az Ukrajnában zajló háború is, míg a műsor második felében Győr helyzete kerül porondra: hogyan vészelte át a város a járványhelyzetet és az utána következő gazdasági nehézségeket? Mi adja Győr erejét, milyen fejlesztéseket sikerült véghezvinni a nehéz időszak ellenére is? Hol lehet előrelépni a győri közlekedésben? Ki használja fel Borkai Zsolt indulását és a régi baloldali recept szerint induló, ellenzéki támogatást élvező Pintér Bence jelenléte milyen politikai kampányt vetít előre a választások előtt?

Ezekről a kérdésekről is szó esik a Kérdés-Kör első adásában, október 12-én, 19:25 perckor, a Győr+ Televízióban és a gyorplusz.hu-n.

Kapcsolódó témák: #kérdés-kör |