Kedvenc sportágával emlékeztek „Bubu”-ra a NAV-os kollégák

Ficsór Dávid Fotó: O. Jakócs Péter
2023.05.25. 12:16

Egy kispályás futballtornával emlékeztek Balog Zoltán pénzügyőr őrnagyra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A hatcsapatos minibajnokságot a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága szervezte hagyományteremtő szándékkal.

Balog Zoltán, vagy ahogy mindenki ismerte „Bubu”, több mint 20 évig dolgozott a hivatal kötelékében, csütörtökön a Barátság Sportpark műfüves pályáján kedvenc sportágával őrizték emlékét a kollégák, barátok és családtagok.

Három éve tragikus hirtelenséggel hagyott itt bennünket kollégánk, aki mély nyomot hagyott bennünk. Nagyon szeretett sportolni, legfőképp a labdarúgás állt hozzá közel, sőt ez volt az egyetlen sportág, amit sportként emlegetett. Régóta foglalkoztatott minket a gondolat, hogy megőrizzük Bubu emlékét, ami jó lehetőséget biztosított arra is, hogy összehozzuk a munkatársakat. Nagyon örülök, hogy ilyen szép számban összejöttünk, így méltó módon emlékezhetünk Zolira” – mondta a Győr+ Médiának Csiszár Csaba pénzügyőr ezredes, a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának igazgatója.

Hat csapat – a vármegyei rendőr-főkapitányság, a NAV Bevetési, és Bűnügyi Igazgatósága, a Közép- dunántúli és Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatóság, valamint vármegyei adó- és vámigazgatóság – mérte össze futballtudását a jó hangulatú tornán. A testmozgás és a csapatmunka a pénzügyőröknél is fontos, a csütörtöki focikupa a munkatársakat is összehozta, és az egészségük megőrzését is jól szolgálta. A verőfényes napsütésben, remek hangulatban zajló megmérettetést egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött közös ebéd zárta.

Galéria: O. Jakócs Péter