Hirdetés
Fogadóóra

Kara: nekem fontos az itt élők véleménye

Fotó: Győr+ Archívum
Zombai-Kovács Ákos
2021.06.11. 10:55

A járványhelyzet miatt a korábbi személyes találkozások helyett telefonos fogadóórákat tart Kara Ákos. Az országgyűlési képviselő szerint, gyorsan népszerűvé vált az újfajta lehetőség a győriek körében. A politikus hangsúlyozta, az elmúlt időszakban is több sikeres telefonos fogadóórát tartott, ezeken a legkülönbözőbb helyi témák kerültek fókuszba.

Hirdetés

A járvány idején is fontos a személyes kapcsolattartás, ha másképp nem, akkor telefonon keresztül. Kara Ákos az elmúlt hónapokban jó néhány sikeres telefonos fogadóórát tartott.

„Szabadtéren azért voltam bejárásokon, fórumokon, de többnyire telefonos fogadóórákon keresztül tudtam tartani a kapcsolatot a választópolgárokkal, akik úgy tűnik, hamar megszerették ezt a lehetőséget és éltek is vele” – mondta a Győr Plusznak az országgyűlési képviselő.

Hirdetés

„A héten is volt telefonos fórumom, ahol közel 20 győrivel tudtam értelmes és fontos témákról beszélgetni” – tette hozzá a politikus. „Legközelebb június 22-én lesz lehetőségük a győrieknek, hogy személyesen beszélhessünk, várom az érdeklődőket, akiket előzetes regisztráció után tudok visszahívni” – fogalmazott Kara Ákos.

A képviselő egy egészen extra dologgal is készül a közeljövőben, ugyanis kerékpáros fogadóórát tart majd a hónap végén. „Június 26-án, a készülő Győr-Pannonhalma kerékpárúthoz közel, az écsi vasúti megállóban várom majd a bicikliseket, akikkel főleg, de nem csak kerékpáros témákról tudunk beszélgetni” – mondta az országgyűlési képviselő. „Minden lehetőséget szeretnék megragadni, mert nekem fontos az itt élők véleménye” – hangsúlyozta Kara Ákos.

Kara Ákos a Győr+ TV-nek is nyilatkozott:

Szerkesztő: Zombai-Kovács Ákos

Kapcsolódó témák: #fogadóóra |
likeold
a fb oldalunkat